oda ihtiyarlar heyeti üyesi ama polat bırakınca başkan o şahıs olacak yani ak saçlıAbdulhey'in konustugu arkasinda Türk bayragi olan kim? Aksacli ile ilgili konusuyorlar..
tebrik ederim harika bir analiz olmuş kalemine sağlıkBölümü daha yeni bitirebildim.
Kara'ya cok üzüldüm bomba patladiktan sonra Abdulhey'in tutmak icin cabasi oldugu sahne harika olmus. Catisma zaten harika.
Savci Hanim yine güzelligini konusturmus, Elif ile karsilastigi sahnede yüzü cok güzel
Müzikler yine enfes, Türkü muazzam, birde son sahnedeki Akif ile Cahit'in karsilastigi anda calan bir müzik var oda harika.
Safiye sanirim direk Margaret'e gidecek.
Nazife Anne'nin durumu cok kötü, Polat'da üzülüyor ama ne yapacak bakalim.
Kara resmen yikildi.. kendini Ferman'in yanina gömdü.. harika oyunculuk sergilemis.
Bölümü cok begendim. Bakalim neler olacak.
tebrik ederim harika bir analiz olmuş kalemine sağlıkBölümü daha yeni bitirebildim.
Kara'ya cok üzüldüm bomba patladiktan sonra Abdulhey'in tutmak icin cabasi oldugu sahne harika olmus. Catisma zaten harika.
Savci Hanim yine güzelligini konusturmus, Elif ile karsilastigi sahnede yüzü cok güzel
Müzikler yine enfes, Türkü muazzam, birde son sahnedeki Akif ile Cahit'in karsilastigi anda calan bir müzik var oda harika.
Safiye sanirim direk Margaret'e gidecek.
Nazife Anne'nin durumu cok kötü, Polat'da üzülüyor ama ne yapacak bakalim.
Kara resmen yikildi.. kendini Ferman'in yanina gömdü.. harika oyunculuk sergilemis.
Bölümü cok begendim. Bakalim neler olacak.
biraz evvel vadinin tekrarını seyrettim gerçek harika duygu yüklü bir bölümmüş özellikle de hakan boyav resmen oyunculuk dersi vermiş gökhan reyiz de bu bölüme yakışır müziklere yer vermiş .sofiyle pc den konuşan gizemli bir kişi daha ortaya çıktı
üstadında üstü yüce efendi olabilirÜstad'a ne kadar yakin o kisi acaba?
üstadında üstü yüce efendi olabilir
zaten cahitin kendisini deşifre etmemesinin nedeni yüce efendi ona ulaşmak istiyor ama zor cahiti aşar o konular büyük ihtimalle polata saklıyorlar yüce efendiyi
abi ben o adama hastayım ya inanılmaz güzel bi sesi var son 2 yıldır türküleri ona söyletiyolar on numara on youtube düştüğü gibi indircemkubat reyiz harika söylüyor
bu bölümde kısmen hoca açıkladı bunu polatı ölü göstererk ve olayların geresinde tutarak ihtiyarlar heyetiiniAbi peki bu Polat niye bu kadar uzun zaman oda'dan cikmiyor? Yani Aksacli diye cikilmaz mi? Kendini bitiriyor...
bugün yoktun hayırdır kötü bişey yoktur umarımabi ben o adama hastayım ya inanılmaz güzel bi sesi var son 2 yıldır türküleri ona söyletiyolar on numara on youtube düştüğü gibi indircem
bu bölümde kısmen hoca açıkladı bunu polatı ölü göstererk ve olayların geresinde tutarak ihtiyarlar heyetiiniAbi peki bu Polat niye bu kadar uzun zaman oda'dan cikmiyor? Yani Aksacli diye cikilmaz mi? Kendini bitiriyor...
bugün yoktun hayırdır kötü bişey yoktur umarımabi ben o adama hastayım ya inanılmaz güzel bi sesi var son 2 yıldır türküleri ona söyletiyolar on numara on youtube düştüğü gibi indircem
Yani. O zamanlar devlette de para yoktuki. Devlette para olmayınca hiç kimse de para olmaz. Bu işler böyleama o zamanın 400 milyarı şimdinin en az 2 milyonudur zamanı göz önünde bulundurmak lazım
al ömrümü türküsü hala daha dillerde...müthiş söylemiş adam yeminleeeeee...wanderfulllllllllllllllllllllllllllll....abi ben o adama hastayım ya inanılmaz güzel bi sesi var son 2 yıldır türküleri ona söyletiyolar on numara on youtube düştüğü gibi indircem