Çok severim kendisini. Bence bir Türk oynayacaksa bu rolü, bu adam da adaylar içinde olmalı.Bence eşref kolçak usta olsa nasıl olur
Çok severim kendisini. Bence bir Türk oynayacaksa bu rolü, bu adam da adaylar içinde olmalı.Bence eşref kolçak usta olsa nasıl olur
aga cahit bomba oldu iyice ya arkadaşlarım falan da hepsi cahit cahit diyo başka bişey demiyolar adam patladı gittikara bu bölümü taşıdı resmen onun sahneleri süper ötesiydi
yok yok cahit akifin önünde orası kesin artıkInsallah Akif'i ön plana cikarmak icin Cahit'i harcamazlar. Cahit karakteri rek kelime ile harika.
Oyşkıt gelir mi olm dalga mı geçiyon o zaman adamlar paranın kralını kazanıyolardı kralını şimdi de öyle değişen bişey yok ama o zaman daha cömertlerdi
Ekli dosyayı görüntüle 22900
@çocuklarduymasın![]()
Eski Vadi'nin bir bölümü 400 Milyarmış o zmanın parasıyla. Şimdi nerden baksan 1,5 milyon vardır.kıt gelir mi olm dalga mı geçiyon o zaman adamlar paranın kralını kazanıyolardı kralını şimdi de öyle değişen bişey yok ama o zaman daha cömertlerdi
Ekli dosyayı görüntüle 22900
@çocuklarduymasın![]()
ilk başlarda iticiydi ama zamanla hakikaten oturduInsallah Akif'i ön plana cikarmak icin Cahit'i harcamazlar. Cahit karakteri rek kelime ile harika.
Tekrar izliyorum çatışma ve Ölüm sahnelerini duygusal baya![]()
Hd izliyorum aga sadece o sahnelere bakıyorum güzel baya duygusalda kara konuşturmuş oyunculuğunuAga bana link atsana nerde güzel izlenir.
Hd izliyorum aga sadece o sahnelere bakıyorum güzel baya duygusalda kara konuşturmuş oyunculuğunu![]()
İzle aga süperBen bölümü izlemedim, full izliyecegim simdi![]()
Bölüm süper aga garanti beğenirsinBen bölümü izlemedim, full izliyecegim simdi![]()
Bölüm süper aga garanti beğenirsinKara baya oyunculuğunu konuşturdu.Link veririm istersen aga Full Hd
Ne sahneydiABAY verdi az önce, izliyorum suan. Bebek icin catisma sahnesindeyim![]()