Kurtlar Vadisi Pusu 203.Bölüm Yorumları

Hatırlıyorum Allah Allah :T: Bende bilmiyorum nasıl hatırladığımı ama hatırlıyorum işte :A 2 yaşındaymışım o zamanlar :D
aga süpersin ya :kiki:
nasıl hatırladığını bilmiyosun ama hatırlıyosun he :d şaka bi yana böyle insanlar var herşeyi hatırlayan tipler sene öylesin heralde :D

Tamam agalar kapatın konuyu ne kadar anlatsam boş :T: Ben daha ilk yürüdüğüm anları hatırlıyorum :D İsterseniz anlatırım 😎
oha olm sen özel yeteneksin harbi diyorum bak ben daha 2 hafta önceyi hatırlamam vay be :D sınavlarda çok işine yarar bu

Çocuğun ustüne gitme sende tsmam yeter rencide etme
ne rencidesi abi çd kardeşimdir alınmaz kendimi rezil ederim ama onu asla :D

ÇD vur dedik öldürdün annenle göbek bağını kesen doktoruda hatırlıyon mu kardeşim. :F

10 üzerinden 8. bu Bölümü baya begendim. Haftaya Akif Cahir düellosu nasil olacak bakim? Ama Cahit bu sezon 10 numara!

10 üzerinden 8. bu Bölümü baya begendim. Haftaya Akif Cahir düellosu nasil olacak bakim? Ama Cahit bu sezon 10 numara!
aga cahit bomba oldu iyice ya arkadaşlarım falan da hepsi cahit cahit diyo başka bişey demiyolar adam patladı gitti :D kara bu bölümü taşıdı resmen onun sahneleri süper ötesiydi

bu arada timur karakteri erkanın yerine girmiş diyolar ben beğendim vadiye ve polatın yanına baya yakıştı

Erkan'a üzüldüm. Bölüm de idare ederdi.

Bi de şu Yüce Efendi seçimi inşallah iyi olur. Büyük üstad gibi adamları seçmemelerini umut ediyorum. Diziye şöyle Mehmet Karahanlı ayarında ve karizmasın da oyuncu lazım.

Erkan'a üzüldüm. Bölüm de idare ederdi.

Bi de şu Yüce Efendi seçimi inşallah iyi olur. Büyük üstat gibi adamları seçmemelerini umut ediyorum. Diziye şöyle Mehmet Karahanlı ayarında ve karizmasın da oyuncu lazım.
aga al pacino gelse yüce efendi olarak nasıl olur of of of diyorum :D

Polat'ı özledim yeminle. Yeter artık bu hasret da :(
aynen özledim artık özledik ulaaa çık ortaya çık :D

Çık lan dışarı zürriyetsiz :F

Abuzer Polat'ın babası olsaydı? :F
:kiki: çakırın küfürü aklıma geldi nedense onunki bununki dalaksız ciğersiz haysiyetsiz diye giderdi.. ah ah ne günlerdi arkadaş o küfür dilime dolanmıştı o zaman ama güzeldi napim :kiki:

Off. Süper olurdu. :D Ama zamanın da yapmadılarsa şimdi yapacaklarını sanmıyorum. :( O zamanlar paraya kıyıyorlardı.
aynen aslında sharon stone ve andy garcia geldiği zamanlar al pacino kurtlar vadisinde diye haberler çıkıyodu o gelecekti ama ne olduysa son anda diğerleri geldi raci şaşmaz al pacinoyu çok seviyo necati şaşmazın da çok beğendiği bir isim zaten o adamı getirmek lazım bi tarafta polat alemdar bi tarafta al pacino tarihe geçerdi valla bence finalde falan kesinlikle o adam gelmeli

O zamanlar kıt gelirle Hollywood oyuncusu getirmişlerdi, şimdi onun 4 katını kazanıyolar, tık yok :(

aynen aslında sharon stone ve andy garcia geldiği zamanlar al pacino kurtlar vadisinde diye haberler çıkıyodu o gelecekti ama ne olduysa son anda diğerleri geldi raci şaşmaz al pacinoyu çok seviyo necati şaşmazın da çok beğendiği bir isim zaten o adamı getirmek lazım bi tarafta polat alemdar bi tarafta al pacino tarihe geçerdi valla bence finalde falan kesinlikle o adam gelmeli

Andy Garcia'da çok iyi oyuncudur. Onun oynaması bile övünülmesi gerekilen çok önemli bir şey. Andy Garcia düzeyinde oyuncu oynatabilen başka bir Türk dizisi yok olamaz da.

Aynen. Gazeteler'de falan vardı, çok iyi hatırlıyorum. Hatta ekşi sözlükte bile açılmış. :D Ama ben inanıyorum ya Vadi büyüklüğünü gösterecek inşallah.

O zamanlar kıt gelirle Hollywood oyuncusu getirmişlerdi, şimdi onun 4 katını kazanıyolar, tık yok :(
kıt gelir mi olm dalga mı geçiyon o zaman adamlar paranın kralını kazanıyolardı kralını şimdi de öyle değişen bişey yok ama o zaman daha cömertlerdi

am.ak.fbcdn.net_sphotos_c.ak_hphotos_ak_prn2_1425530_710492412308211_496487156_n.jpg

@çocuklarduymasın :D

Ekli dosyalar

• am.ak.fbcdn.net_sphotos_c.ak_hphotos_ak_prn2_1425530_710492412308211_496487156_n.jpg
    am.ak.fbcdn.net_sphotos_c.ak_hphotos_ak_prn2_1425530_710492412308211_496487156_n.jpg
    87.6 KB · Hit: 13