Kurtlar Vadisi Pusu 202.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu bölümü tekrar izlicem yarın ilk 5-6 dk yı kaçırdım bu atv denen kanal yüzünden
başbakanda başka zaman bulamıyo ya

Anam Baphomet! Tapınakçı haç işareti. Hiç bu kadar ileri gitmemişlerdi!

Uzun zamandir Kurtlar Vadisi Pusu yorum konusu dizi bitmeden 200 yorumu gecmiyordu. Bunun sebebi yorumlarin reyting konusunda yazilmasiydi. Ama bakin simdi ne oldu, daha dizi bitmeden 200 yorumu gecti konu.
Un
Forumda dizilerin kendi bölümünün olmasi bir ayricaliktir. Bu ayricaligi mümkün oldugunca kullanmamiz gerek. Gecen hafta onca yorum silindi reyting konusunda ama bugün derli toplu yorum konumuza yazdik hic birsey silinmez, silinmedi.

Diger dizileri izleyenler kendi yorum konusuna yazmiyor, doldurmuyor olabilir. Bu da KVP Farki olsun. Dizi bitmeden 200 yorum alabilecek bir dizi yok forumda, yada o kadar büyük bir kitlesi yok.

Baskalarina bu konuda hic satasmaya gerek yok. Gurur duyalim, kendi bölümümüz ve yorum konumuzun bu kadar yorum alabildiginden.

Destek veren ve burada yorum yapan herkese tesekkürler!
Sayın moderatöm seninde bunda payın fazla dizi başlamafan bize öyle bir gaz verdin ki bizde bu gazla bu kadar yorum yazdık katkılarından dolayı gazla karışık cok saol

Zaten bundan sonrafull tapınak gôrüntüleri karşımıza çıkacak 11yıl evvelki gibi zidanda cekilen maskeliler seyredecez insanlar bu bölümde aksiyon yok diyebilir ama tapınak konusuna iyi giriş yaptılar geçen sezonu sonundaki bölümler cerez bölümletdi tapınakçılar açısından asıl bundan sonra başlıyor

tapinakcilar konusuna girdiler ya aksiyon az mi cok mu beni ilgilendirmez :)

1 dolar mevzusu süper ötesiydi ya işte vadinin konuları bunlar daha çok bu konulara girmeleri lazım bazı yerleri güzel değildi ama genel olarak güzel

vadi yarın iki grubtada düşebilir özellikle ab'de

kızmamak elde değil arkadaş
madem reklam vermeyeceksiniz alt yazıyla yazsanıza 2 dakika sonra devam edicez diye nerde izleyiciye saygı
22:41'de reklama girmeye ne demeli peki-22:45'de girsene kardeşim

atv hadi izleyiciye saygın yok nihat hatipoğlunu bari küstürme
hoca iki haftadır 23:15'de yayına giricem diye twet atıyor
hocaya söylesenize başbakan var yalakalık yapıcaz diye

aha bak hoca yeni başladı hemen reklama girdi ayıp başkada birey söylemiyorum

atv hadi izleyiciye saygın yok nihat hatipoğlunu bari küstürme
hoca iki haftadır 23:15'de yayına giricem diye twet atıyor
hocaya söylesenize başbakan var yalakalık yapıcaz diye

aha bak hoca yeni başladı hemen reklama girdi ayıp başkada birey söylemiyorum
Aga sen de Başbakan'a resmen kin kusuyorsun burada Başbakanı sevenlerde var kardeşliğimizin bozulmasını istemem :)

İyi de bence yalakalık yok ortada :D

Bu bölüm sonu pek konuşamadık ne kadar kötü :(

a haberde başbakanın konuşmasını yayınladılar(a haber atv'nin kardeş kanalı)
gerek varmı daha nihat hatipoğlundan önce başbakanın konuşmasını yayınlamaya
bütün haber kanalları da başbakanın konuşmasını veriyordu

ben cuma sabahları nihat hatioğlunu dinleyemiyorum perşembe akşamları niye atv sürekli geç saate atıyor
hoca 3 defa twitterda yayına gireceği sati değiştirdi ayıp değilmi hocaya?