Kurtlar Vadisi Pusu 202.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
başbakanla hizmet yolunda
başbakanla gündem
showa geçince enazından dizi erken başlamaz başbakan var diye
bunlar çünkü bankadan krediyle aldılar kanalı başbakan elleinden alabilir ne isterlerse yapıyorlar
damat zaten şirkette genel müdür

Bu sezon böyle gecer hatta bence bu sezon pana bizleri önümüzdeki sezona alistiriyor! Yavas yavas Polat Alemdar'i geri plana alip diziden cikaracaklar ama görüldügü gibi olmuyor izleyiciyi sarmiyor...
Polatsız bölümlere alıştırma turlarımı diyorsun kendileri kaybeder gecen sezon ki reytinglerin altında alıyorlar zaten daha beter olurlar

Bence tapınak olayına daha yeni başlıyorlar büyük üstad bir vitrindi asıl onun üstündeki güce ulaşıyorlar

Güzel bölümdü. Ben 8 yıl önceki proföserü kullanmazlar diye düşünüyordum ama şaşırttılar. İlliminati sahnelerini sık sık görmek dileğiyle...

Farkındaysan Vadi artık dizilikten çıkmaya başladı belgesel gibi olduk halka bilinçlendirmeyi amaçlıyorlar.

vadi güzel bi bölümde diziye inanılmaz bi gizem soktular işte bu ya gizem vadinin şahdamarıdır
geçen bölüm kadar olamaz ama bu bölümde iyiydi
atv nin berbat reklam düzeni yüzünden ilk 5 dk yı kaçırdım reklam diye bişeyler atıştırdım bi geldim başlamış şu kanaldan acil kurtulmamız lazım

o tapınak sahneleri prof falan inanılmaz beğendim hafiften de tırstım diyebilirim süper ya :D

gelecek yeni bölümlerde bence masonlarin yüzü artik tamamen kapali olacak ve o zindan daki toplantilari da görme ihtimalimiz var :)
Zaten bundan sonrafull tapınak gôrüntüleri karşımıza çıkacak 11yıl evvelki gibi zidanda cekilen maskeliler seyredecez insanlar bu bölümde aksiyon yok diyebilir ama tapınak konusuna iyi giriş yaptılar geçen sezonu sonundaki bölümler cerez bölümletdi tapınakçılar açısından asıl bundan sonra başlıyor

vadi iyice tapınakçıların içine girdi bölümler inanılmaz olacak

Kaçırdığım 10 dakikayı netten izledim en iyi yerleri orası tabi tapınakçıları da unutmazsak. :D

Uzun zamandir Kurtlar Vadisi Pusu yorum konusu dizi bitmeden 200 yorumu gecmiyordu. Bunun sebebi yorumlarin reyting konusunda yazilmasiydi. Ama bakin simdi ne oldu, daha dizi bitmeden 200 yorumu gecti konu.

Forumda dizilerin kendi bölümünün olmasi bir ayricaliktir. Bu ayricaligi mümkün oldugunca kullanmamiz gerek. Gecen hafta onca yorum silindi reyting konusunda ama bugün derli toplu yorum konumuza yazdik hic birsey silinmez, silinmedi.

Diger dizileri izleyenler kendi yorum konusuna yazmiyor, doldurmuyor olabilir. Bu da KVP Farki olsun. Dizi bitmeden 200 yorum alabilecek bir dizi yok forumda, yada o kadar büyük bir kitlesi yok.

Baskalarina bu konuda hic satasmaya gerek yok. Gurur duyalim, kendi bölümümüz ve yorum konumuzun bu kadar yorum alabildiginden.

Destek veren ve burada yorum yapan herkese tesekkürler!