halo karşı safa geçmedi aga yanlışın varhalo dayıda karşı safha geçmişti bi zamanlar,bunlar cahiti gözden çıkarmış olmasınlar?
halo karşı safa geçmedi aga yanlışın var
yok aga vadide öyle şeyler olmaz pek hele polatın bi adamı asla.
aga yanlış anladın ben hatırlayamadım olayı hatırlat diyorum varsa niye tartışayım senleaga sen forumda tartışacak olduğum enson kişisin
vadiyi ben 11 yıldır izliyorum yanıldığımı sanmıyorum
aga yanlış anladın ben hatırlayamadım olayı hatırlat diyorum varsa niye tartışayım senle
aga sonunu izlemedin heralde oyun oynamışlarHaLo Dayı Polata Skıyor
bence kendi planları bunlar sanmıyorumben cahitin polatın bilgisi dahilinde bu operasyonları yaptığı düşüncesindeyim
aga sonunu izlemedin heralde oyun oynamışlar
Tapınakçıların arasına sızdı ya onu diyorumcahit hain falan değil ne haini ya
aynen bende biz bu diziyle büyüdük be her hafta fragmanlarını bekliyoruz ben başka hiçbir dizinin fragmanlarını merak edip bakmıyorum bile sadece gününde izlerim o kadar ama vadinin fragmanı ne zaman çıkacak sürekli bakarım anlatılmaz yaşanır bi duygu aga diziden çok daha fazlasıdır kurtlar vadisi benim içinBu Vadi biterse ne yaparız biz ya fragmanların çıkmasını o kadar heyecanla bekliyoruz ki hiçbir dizinin hiç bir fragmanına eş değil fragman çıkınca ki o heyecan tıklayınca zaman ne kadar da çabuk geçiyor anlayamıyoruz bile bölümü beklemek de çok zor 1 haftalık süre bize resmen 1 asır gibi geliyor bölüm başlayınca ki o sevinç o heyecan o merak. Vadi biterse biz nasıl ağlarız Allah bilirİçimiz de bir boşluk oluşur resmenŞahsen ben bunları yaşıyorum ama sizi bilemem
Tapınakçıların arasına sızdı ya onu diyorum
kızını özlemiş demekki artık deşifre olacak belli aksaçlı olmak istemiyofragmanı beğendim güzel olmuş polat nasıl elifin yanında çözemedim ben ya
aga vuruyo mu kurtarıyo mu acaba?
o sahne ya hayal ya da bilerek yeleğe sıkıyo pusata bişey olmaz yaniPusatı vurduğuna göre her şey olabilir.
kızını özlemiş demekki artık deşifre olacak belli aksaçlı olmak istemiyo
o sahne ya hayal ya da bilerek yeleğe sıkıyo pusata bişey olmaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?