Kurtlar Vadisi Pusu 202. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Müzikler dehşet ya!
Cahit Üstad'ı iyice koruyor, cidden sattı galiba İhtiyarlar'ı.
Polat evde. :Z

ben cahitin polatın bilgisi dahilinde bu operasyonları yaptığı düşüncesindeyim

Cahit'in hain olduğu bu bölüm çıkacak mı acaba çok merak ediyorum :) Mete Aymar adamları ile birlikte Safiye'yi kaçırıyor Cahit adamları yiyip bitiriyor resmen.

Bu Vadi biterse ne yaparız biz ya fragmanların çıkmasını o kadar heyecanla bekliyoruz ki hiçbir dizinin hiç bir fragmanına eş değil fragman çıkınca ki o heyecan tıklayınca zaman ne kadar da çabuk geçiyor anlayamıyoruz bile bölümü beklemek de çok zor 1 haftalık süre bize resmen 1 asır gibi geliyor bölüm başlayınca ki o sevinç o heyecan o merak. Vadi biterse biz nasıl ağlarız Allah bilir :D İçimiz de bir boşluk oluşur resmen :) Şahsen ben bunları yaşıyorum ama sizi bilemem :)

cahit hain falan değil ne haini ya :D
Tapınakçıların arasına sızdı ya onu diyorum :D

halo dayının ozamanlar diziden ayrılmak istediğini hatırlıyorum
birde halo dayının dizide ömrü bitmişti sanki
çünkü kendisinden yaşça küçük kızla hemşireyle evlendirmişlerdi

Bu Vadi biterse ne yaparız biz ya fragmanların çıkmasını o kadar heyecanla bekliyoruz ki hiçbir dizinin hiç bir fragmanına eş değil fragman çıkınca ki o heyecan tıklayınca zaman ne kadar da çabuk geçiyor anlayamıyoruz bile bölümü beklemek de çok zor 1 haftalık süre bize resmen 1 asır gibi geliyor bölüm başlayınca ki o sevinç o heyecan o merak. Vadi biterse biz nasıl ağlarız Allah bilir :D İçimiz de bir boşluk oluşur resmen :) Şahsen ben bunları yaşıyorum ama sizi bilemem :)

Tapınakçıların arasına sızdı ya onu diyorum :D
aynen bende biz bu diziyle büyüdük be her hafta fragmanlarını bekliyoruz ben başka hiçbir dizinin fragmanlarını merak edip bakmıyorum bile sadece gününde izlerim o kadar ama vadinin fragmanı ne zaman çıkacak sürekli bakarım anlatılmaz yaşanır bi duygu aga diziden çok daha fazlasıdır kurtlar vadisi benim için

fragmanı beğendim güzel olmuş polat nasıl elifin yanında çözemedim ben ya