Kurtlar Vadisi Pusu 198.Bölüm Fragmanı

Eskiler bir başkaydı İskenderli bölümler benim için her zaman yeri ayrı

Eskiler bir başkaydı ya İskenderli bölümlerin benim için her zaman yeri ayrı

ya herşey bir yana eski bölümlerın bırınde zannedrsem 92. yada 93. bölümde deli hikmetn polis sorgusunda 2 sene sonra yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiiminn halk tarafında yapılacağını öngörmüştür eskiiden meclis seçerdi 2007 ye kadar ki süreçte

sonunda beklenen gün geldi inşaallah bu bölüm bizlerde hayal kırıklığı oluşturmaz .bu bölümden kendi adıma beklentim çok yüksek

Eşref bey olayını umarım unutmazlar bu akşam. :D
aynen o olayı aydınlatmaları lazım aga benim asıl korktuğum nokta ihtimal vermiyorum da eşref beyi oynayan adam başka karakterle girmemiştir inşallah böyle bişey olmaz da yine söylim fena söverim çok fena :D

akşamı bekliyoruz sadece bizim okulda da vadici çok baya arkadaşlar akşam vadi var falan diyolardı :D

Eşref bey olayını umarım unutmazlar bu akşam. :D[/quote
ya kardeş şu güncellemeler de ben bir youtube vıdeosu yayınla
aynen o olayı aydınlatmaları lazım aga benim asıl korktuğum nokta ihtimal vermiyorum da eşref beyi oynayan adam başka karakterle girmemiştir inşallah böyle bişey olmaz da yine söylim fena söverim çok fena :D

akşamı bekliyoruz sadece bizim okulda da vadici çok baya arkadaşlar akşam vadi var falan diyolardı :D
yok artık o kadar da deil eşref bey mevzu daha yeni

Bu konuya yazdım ya Eşref reyiz twitterdan açıklama yapmış senaryo gereği ölmemiş yeni karakter değil yani. :D