özetten çok enteresan başlıklar
Nazife anne, yaşamının sonuna mı geliyor? Polat Alemdar, hastanede yatan annesini ziyaret edecek mi?
Zaten geçen bölşüm ipucu verdiler aga
Abdülhey, Aksaçlı Polat Alemdar'a ulaşabilecek mi? elif'i Türkiye'ye getirebilecek mi?
vay vay olaylara bak nazife anne gidici polat elif türkiye olaylara bak sen acayip olacak bu böüm
saol kardeş ben bilemedim nasıl olacağını198. Bölüm özeti ve fotoğrafları ilk mesaja eklendi.
işte bu işte bu helal olsun harika yerden yakalamışsın kesinlikle yapmaları lazımBölüm süper olacak anlaşılan Poalt hastaneye giderken tanrıdan diledim çalarsa varya offf @takas
saol kardeş ben bilemedim nasıl olacağını
off aga naptın ya öyle bişey olursa coşarım ben aman aman aman amanBölüm süper olacak anlaşılan Poalt hastaneye giderken tanrıdan diledim çalarsa varya offf @takas
Bakarsın yapar hiç belli olmaz felan Polat yürürken herks şaşırıyor felan birde ağır çekimle olsa offfoff aga naptın ya öyle bişey olursa coşarım ben aman aman aman amanama gökhan kırdarın bunu yapacağını hiç sanmıyorum malesef
Off aga nefis olurBölüm süper olacak anlaşılan Poalt hastaneye giderken tanrıdan diledim çalarsa varya offf @takas
Deme, öyle deme, ağlayacam şimdi 🙁🙁Bölüm süper olacak anlaşılan Poalt hastaneye giderken tanrıdan diledim çalarsa varya offf takas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?