- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
bence sen bugün fazla takasa gözükme bütün sinirini senden alırTakas sinir küpü olmuş beni bile azarladı![]()
bence sen bugün fazla takasa gözükme bütün sinirini senden alırTakas sinir küpü olmuş beni bile azarladı![]()
Olmasaydı isyan çıkarcaktıkoh be bu hafta varmış acayip sevindim![]()
Aradın mı ?oh be bu hafta varmış acayip sevindim![]()
Aynen abi 😱bence sen bugün fazla takasa gözükme bütün sinirini senden alır
yok aga aramadımAradın mı ?
allahtan özet çıktı da takas normale döndüAradın mı ?
Aynen abi 😱
abi benden alıntıladığın mesajlarda alıntıyı silsene mesajın kalsın amaallahtan özet çıktı da takas normale döndü
Aynen abi yoksa kökümüzü kuruturdu 😱allahtan özet çıktı da takas normale döndü
abi bak mesajın altında düzenle bölümü var orayı tıkla benden alıntı yaptığın yeri sil o kadar senin kendi yorumun kalsıntakas iyide nasıl
saol kardeşim benim kusura bakma seni de böyle abuk sorularla meşgul ediyoruz artık bana katlanacanabi bak mesajın altında düzenle bölümü var orayı tıkla benden alıntı yaptığın yeri sil o kadar senin kendi yorumun kalsın
estağfurullah abi ya ne abuk sabuku gözünü sevim emrindeyim böyle şeyler düşünme sonuçta forum yeni yavaş yavaş öğreniyoruzsaol kardeşim benim kusura bakma seni de böyle abuk sorularla meşgul ediyoruz artık bana katlanacan
allah razı olsun iyi ki varsınestağfurullah abi ya ne abuk sabuku gözünü sevim emrindeyim böyle şeyler düşünme sonuçta forum yeni yavaş yavaş öğreniyoruz
sağolasın sende öyleallah razı olsun iyi ki varsın