Kurtlar Vadisi Pusu 197.Bölüm Tüyoları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
]
hacı fragman çıkmadı hala bunlar ne yapmak istiyorlar ben anlamadım

Son düzenleme:
Polat'in aksacli olmamasi benim hosuma gider ama aksacli olmazsa ne olacak? Emekli mi olacak? :) ayrica Elif'i kurtarma görevini Polat Akif'e vermemismiydi?

bu hafta kolaj verecekler galiba yazıklar olsun böyle yapım şirketine başka bişey demiyorum

Sezonu aciyorlar, bir hafta sonra Kolaj veriyorlar böyle birsey olmaz ya! Daha 2 hafta önce Kolaj izledik bu resmen izleyiciyi aptal yurduna koymaktan baska birsey degil. Ayrica dün ögle saatlerinde vadi nin resmi twitter sayfssi Fragman az sonra yazete.com da dedi ama sonra fragman gelmedi ve bir aciklamada gelmedi

emin misin bilgi mi yoksa kızgınlık mı

Son düzenleme:
bence takas fragmanın daha çıkmamasının ona verdiği sıkıntıyla böyle diyor

Daha yeni sezonun ilk bölümünden sonraki hafta kolajmı olur ne yapmaya çalışıyo bu pana:T:

arkadaşlar biraz evvel pana filimi aradım bir bayan çıktı kendisine bu hafta vadi var mı dedim kendisi var dedi bende nette kolaj bölümü söylentileri dolaşıyor deyince beni beklemeye aldırıp başkasına sordu ve sonunda bu hafta yeni bölümün olacağını teyit ettirip bana bildirdi .
kolaj dedikodularına inanmayın

Kolaj olması imkansız çarşamba bile çıksa fragman kolaj olmaz ama milleti bu kadar bekletmenin anlamı nedir anlamış değilim..

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato