Kurtlar Vadisi Pusu 195.Bölüm Sezon Finali Fragmanı

Bu bölüm total 13.5 Alir

Son düzenleme:
yav arkadaşlar polatın yaptığının bi oyun olduğunu nasıl göremiyosunuz anlayamıyorum bi de fragmana kötü demişsiniz bu fragman çıktığında daha bölüm çekimleri bitmemiş bile son kısım daha dün yeni bitti çengelköyde polat akifle bi oyun yapıp kendini ölü gösterip tapınakçıları ve poyrazı rahatlatacak ve o şekilde saldıracak son sahneyi inanılmaz bi merakla bekliyorum cahit ölmez zaten polatın yaptığı da bi oyun açık ve net bu
müthiş bir bölüm bizi bekliyo tarihi bi sezon finali olacak

- - - Ekleme - - -

son sahnenin fragmanda gösterilmemesi harika oldu geçen seneki olsaydı olmazdı

Geldi ve yine övmeler başladı :F

Hadi bölümden yüksek beklentim var. Sonuçta çekimler daha bu akşam bitti. Ama fragman çok basit ya :D
Hele o müzik? :F Zurna :F

aga fragmanı sallayın gitsin önemli olan bölüm ve çkeimler daha bitmemiş bile son sahne dün çengelköyde yeni çekilmiş daha dur hele neler olacak neler soy kitabı tapınak baskını ölümler kalımlar vs. vs. vs. müthiş ötesi olacak fragmanın pek iyi olmaması çok güzel bölümü izlerken coşacaz :D

- - - Ekleme - - -

müzik bence tam yerinde sahnelere uygun çok iyi

- - - Ekleme - - -

sezon finali havasını veren bi müzik mesela orda istanbul mix olmazdı :wink:

aga aga aga duyguyu alamıyon işte :kiki: lan orda om çalsa olurmuydu sezon finali havasını veren sakin bi müzik yani sona gelindiğini gösteriyo bu :D

Ben odunum tabi. Duygusuz bvir odun. :(

Oluuuum. Oraya koyaydı bi Jenerik Orient, müthiş olmaz mıydıııı?

194.Bölümü az önce izledim.. Harika bir bölümdü gercekten. Sezon Finali korkunc olacak. Polat Alemdar'a bu sefer galiba gercekten Veda edecegiz. Senaristler 5 bölüm önce öldü senaryosunu tekrarlamazlar.. Acikcasi bu sefer Polat korkuttu.. Cahit kesin öldü. Fragmandan anlasiliyor zaten. Simdiden birsey söylemek erken ama Polat'i kaybedecegiz galiba.. Umarim yanilirim..

Sezon finali bence bu sezona yakisir bir bölüm olacaktir.. Sezonun en heycanli bölümü geliyor..

Son düzenleme:

Ben odunum tabi. Duygusuz bvir odun. :(

Oluuuum. Oraya koyaydı bi Jenerik Orient, müthiş olmaz mıydıııı?

yav gözünün yağını yiyim 30 saniyecik fragman iyi müzik işte büyütmeyin bölümü bekleyin :D acayip süprizlerle dolu olacak bi bölüm ve son olacak :D

- - - Ekleme - - -

194.Bölümü az önce izledim.. Harika bir bölümdü gercekten. Sezon Finali korkunc olacak. Polat Alemdar'a bu sefer galiba gercekten Veda edecegiz. Senaristler 5 bölüm önce öldü senaryosunu tekrarlamazlar.. Acikcasi bu sefer Polat korkuttu.. Cahit kesin öldü. Fragmandan anlasiliyor zaten. Simdiden birsey söylemek erken ama Polat'i kaybedecegiz galiba.. Umarim yanilirim..

Sezon finali bence bu sezona yakisir bir bölüm olacaktir..

yav aga ne kaybetmesi onlar hepsi plan plan :D

yav gözünün yağını yiyim 30 saniyecik fragman iyi müzik işte büyütmeyin bölümü bekleyin :D acayip süprizlerle dolu olacak bi bölüm ve son olacak :D

- - - Ekleme - - -

yav aga ne kaybetmesi onlar hepsi plan plan :D

Umarim.. Insallah yarin haftlardir uyguladiklari erken baslatma politikasini uygulamazlar.. 21:00'de yeni bölüm baslarsa, sezon finaline yazik olacaktir... en az 21:15 start almali.. Bakalim.. ama sezonun bombasi geliyor yarin.

Merakla bekliyoruz..

Umarim.. Insallah yarin haftlardir uyguladiklari erken baslatma politikasini uygulamazlar.. 21:00'de yeni bölüm baslarsa, sezon finaline yazik olacaktir... en az 21:15 start almali.. Bakalim.. ama sezonun bombasi geliyor yarin.

Merakla bekliyoruz..

malesef yine 21.00 de başlatacak bu atv yapacak bişey yok kaçta olursa olsun o saatte tv başında olacam sezon finali manyak olacak manyak dehşet

efsane dizinin müthiş sezon finaline saatler kaldı artk büyük bi heycanla bekliyorum

poyraz ölecek mi kalacak mı en ufak bi iupucu yok çünkü fragman çıkarken o sahneler daha çekilmemişti bile :kiki:

Heyecanlandım lan :D Geçen seneki gibi bir sezon finalinden sonra inşallah çok güzel bir final olur. Beklentim büyük.

fragmanda çok ufak şeyler gösterilmiş bölüm inanılmaz olacak ya off :D