Kurtlar Vadisi Pusu 195.Bölüm Sezon Finali Fragmanı

oo demekki kabul ediyosun izlediğini zaten her halinizden belli izlemiyoruz desenizde izliyosunuz

- - - Ekleme - - -

aga bence orda polat tam ölücekken tapınakçılar polatı ordan alıp mabede götürür diye düşünüyorum ama imkansız gibi bu sezonda güzel bi final izleyemicez yazık polatın öldüğünü nasıl anlarız biliyomusun eğer memati olayı gibi yapıp son sahneye bunu koyarlarsa %100 polat gidici aga
Bence polat gitti çünkü polat yere düştüğünde daha hareket yapmıyor

1.sezon bomba patladı mekanda
diğer sezon başbaknı kurtarırken vuruldu polat bnm izlediğim 3 seoznun ikisi böyleydi :) kalanının çd canlı anlatımdan takip ettim dğeişen bir oalyyok

kesin öyledir bişey demiyorum senin kararın senin düşüncen ama polatın budurumu sıktı gerçekten yada çok süper bi bölüm olucak çok şaşırmamızı istedikleri için fragmanı bukadar kötü verdiler vede hala çekimler bitmemiş

- - - Ekleme - - -

Bence polat gitti çünkü polat yere düştüğünde daha hareket yapmıyor

Aga dediğim gibi son sahne o olursa polat ölücek çünkü mematide böyle oldu biz ne dedik memati ölmez ama bi baktıkki öldü aynısını polatta yapıcaklar

kesin öyledir bişey demiyorum senin kararın senin düşüncen ama polatın budurumu sıktı gerçekten yada çok süper bi bölüm olucak çok şaşırmamızı istedikleri için fragmanı bukadar kötü verdiler vede hala çekimler bitmemiş

- - - Ekleme - - -

Aga dediğim gibi son sahne o olursa polat ölücek çünkü mematide böyle oldu biz ne dedik memati ölmez ama bi baktıkki öldü aynısını polatta yapıcaklar
Neyse perşembe anlarız ama yeni sezonda akif başa geçercek karada dedi ya akifin mematisi pusat diye

şaşırtacak pek bir çıkmayacağı kesin gerçi geçe o gözlüklü adam hain çıkınca vay be diyenler olmuştu neyse gene şaşırır onlar :)

- - - Ekleme - - -
V

Vadi forumunda polat ölmez diyorlar

Yil olmus 2013 vadiyi izleyipte izlemiyorum diyenler var :) :) :)

- - - Ekleme - - -

zaten iki secenek var aga ya ölcek ya yine bisey olmayacak ama recep aganin dedigi gibi son sahne yaparlarsa ölme ihtimali yüksektir

Yıl olmuş 2013 hala Vadi izlemeyi utanç bilip söylemediğimi sananlar var. :):)

vallahi heyecanım kaçtı ya ben bomba bi bölüm bekliyodum hayal kırıklığı acaba @takas burda olsaydı ne derdi kesin ekip yorgundur iyi bölüm çekemediler demi @XanTier :D