Kurtlar Vadisi Pusu 193. Bölüm Yorumları

aga güzel işte müthiş ya da süper demedim ki güzel dedim kötü demem asla çünkü kesinlikle kötü değil izlerken tad alıyorum

son 20 dk sı harikaydı be süper bi bölümdü yine

geçen bölüm bile daha iyiydi ya pana napıyo anlamadım 2 bölüm kaldı s.finaline çatışma doğru dürüst yok aksiyon yok heyecan yok

herşey çatışma değildir be aga :) bence gayet güzel bi bölüm hele sonu dehşet

herşey çatışma değildir be aga :) bence gayet güzel bi bölüm hele sonu dehşet

aga sana bişey dicem ama kızma tamam vadi fanatiğisin bende öyleyim ama sen istisnasız her bölümü beğeniyosun bu çok yanlış bence tamam güzel bölümle var yok değil vadinin en kötü bölümü bile diğer dizilere fark atar ama vadinin kalitesi git gide düşüyo s.finaline yaklaşmasına rağmen

Son bölümlere gelindikçe tüm ekip yoruldu sanırım sezon finalini de çekelim gidelim havası var seneye yeni yönetmen bekliyoruz bir de güzel kanala gitsek. :D

Lanet olasıca Onur Tan. Allah'ım kurtar bizi bu adamdan. Yeter artık ya. Bu akdar b*ktan bi yönetmen olabilir mi ya? İnanamıyorum.

Son bölümlere gelindikçe tüm ekip yoruldu sanırım sezon finalini de çekelim gidelim havası var seneye yeni yönetmen bekliyoruz bir de güzel kanala gitsek. :D

inşallah Show Tvyi iyi bir adam alırda vadi oraya gider vede şu çapsız Onur Tan gidip yerine Serdar Akar gelir inşallah

Ali Can Güneşi Beklerken yönetsin diziyi

Onu geçtim Zeynep Günay Tan bile daha iyiydi. Vıcık vıcık ak dizis çekiyodu ama çekiyodu en azından.

- - - Ekleme - - -

Aynen öyle artık yemnle zevk vermiyo sanki normal dizi izliyorum ya ama önceden öylemiydi peeeh

Bu sezonun ilk yarısı cillop gibiydi. Tadından yenmiyodu vallahi. Ama ne zamanki senaryo tıkandı Onur Tan'ın amatörlüğü , beceriksizliği iyice dikat çekmeye başladı, güzellik ve heyecan kayboldu

Onu geçtim Zeynep Günay Tan bile daha iyiydi. Vıcık vıcık ak dizis çekiyodu ama çekiyodu en azından.

- - - Ekleme - - -

Bu sezonun ilk yarısı cillop gibiydi. Tadından yenmiyodu vallahi. Ama ne zamanki senaryo tıkandı Onur Tan'ın amatörlüğü , beceriksizliği iyice dikat çekmeye başladı, güzellik ve heyecan kayboldu

öyle oldu ama ben en çok şeyi merak ediyorum iyi yöneten bi yönetmen varken neden bu çapsızla anlaştı bu adamlar anlamadım ya adam elazığlıda değil bu ne torpili anlamadım ya

Forum İstatistikleri

Konular
176,290
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp