herşey çatışma değildir be agabence gayet güzel bi bölüm hele sonu dehşet
Şurup diye birini getirmişler o aksiyon yapıyorgeçen bölüm bile daha iyiydi ya pana napıyo anlamadım 2 bölüm kaldı s.finaline çatışma doğru dürüst yok aksiyon yok heyecan yok
herşey çatışma değildir be agabence gayet güzel bi bölüm hele sonu dehşet
Şurup diye birini getirmişler o aksiyon yapıyor
Ben umudumu yitirdim daha güzel bölüm gelmeze artık onun eline kaldık naparsın
Ben umudumu yitirdim daha güzel bölüm gelmez
Son bölümlere gelindikçe tüm ekip yoruldu sanırım sezon finalini de çekelim gidelim havası var seneye yeni yönetmen bekliyoruz bir de güzel kanala gitsek.![]()
Ali Can Güneşi Beklerken yönetsin diziyiLanet olasıca Onur Tan. Allah'ım kurtar bizi bu adamdan. Yeter artık ya. Bu akdar b*ktan bi yönetmen olabilir mi ya? İnanamıyorum.
Ben umudumu yitirdim daha güzel bölüm gelmez
Ali Can Güneşi Beklerken yönetsin diziyi
Aynen öyle artık yemnle zevk vermiyo sanki normal dizi izliyorum ya ama önceden öylemiydi peeeh
Bence geçen seneki final gibi olacak leyla vurulacak bölüm bitecek
Sezon finalinin son 20 dk'sı hariç hiç bir güzelliği olmayacak son 2 bölümün.
Kesinlikle bence revizyon olmalı dizide sence ekip değişmeliAynen öyle artık yemnle zevk vermiyo sanki normal dizi izliyorum ya ama önceden öylemiydi peeeh
Onu geçtim Zeynep Günay Tan bile daha iyiydi. Vıcık vıcık ak dizis çekiyodu ama çekiyodu en azından.
- - - Ekleme - - -
Bu sezonun ilk yarısı cillop gibiydi. Tadından yenmiyodu vallahi. Ama ne zamanki senaryo tıkandı Onur Tan'ın amatörlüğü , beceriksizliği iyice dikat çekmeye başladı, güzellik ve heyecan kayboldu