Kurtlar Vadisi Pusu 191. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sezon finaline son 3 bölüm artık 3 nefis bölüm izletmeleri lazım artık haftaya kesinlikle etkileyici ve uzun bir flashback bekliyorum..

Beklediğimiz hiç bir şey olmuyor zaten.

Tapınakçı mapınakçı. Tapınakçı konusu bu bölümde neredeyse hiç işlenmedi biz tapınakçılar girdi diye heyecanlanırken.

2 hafta bu bölüm için mi beklemişiz biz? :T:

Evet arkadaşlar finale kadar bi oyuncunun daha ayrılışı garantileşti gelenek bozulmicak leylada veda diyenlerin arasında ismini yazdırmış olucak hadi hayırlısı hiç olmazsa kardeşini öğrenmeden ölemeyeydi iyiydi. :D

Elif gitti yattı Ömer Baba uyandı. :F

Mete Aymar ortalarda yoktu yine Nafiz ile onu özlüyoruz.

Aksaçlının ölmesi de kötü oldu. KGT elemanlarını da geri plana aldılar iyiden iyiye..

Evet arkadaşlar finale kadar bi oyuncunun daha ayrılışı garantileşti gelenek bozulmicak leylada veda diyenlerin arasında ismini yazdırmış olucak hadi hayırlısı hiç olmazsa kardeşini öğrenmeden ölemeyeydi iyiydi. :biggrin:

Sanmıyorum öleceğini Leyla'nın.
Bölüm resmen berbattı :T:

- - - Ekleme - - -

Sezonun en iyi bölümü 177 olarak kaldı

+1

Sanmıyorum öleceğini Leyla'nın.

+1

ölücek her iddasına varım neden derseniz eğer ölmezse polatla leyla evlenicek eee sonra.... polat çoluk cocuğamı karışacak polatın yeniden hırlanması lazım leyla s.finaline kadar ölücek dedi dersiniz.

çok çok ama çok kötü bile diyemiyecem rezaletin son perdesi ayıptır böyle saçma bölüm çekmek

süper ve çok farklı bi bölümdü duygu yönünden çok farklı bi bölümdü ve dediğim gibi POYRAZ ÖLMEDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

süper ve çok farklı bi bölümdü duygu yönünden çok farklı bi bölümdü ve dediğim gibi POYRAZ ÖLMEDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

senden önce ben demiştim aga :F
yalnız bölümün ilk 15 dkkası ve son 30 saniyesi(poyraz iniş) onun dışında pek fazla bişey yoktu geçen bölüm bundan daha iyiydi

poyrazın arabadan inişi bile süperdi beğendim bölümü ama ben bu bölümden çok harika bişey beklemiyodum çünkü önceden çekilmiş ve maç olacağı sırada aradan çıkarılacak bi bölümdü ama geçen hafta son anda vazgeçilince bu haftaya kaldı haftaya tarihi bi bölüm gelecek buna herkes emin olsun

- - - Ekleme - - -

senden önce ben demiştim aga :F
yalnız bölümün ilk 15 dkkası ve son 30 saniyesi(poyraz iniş) onun dışında pek fazla bişey yoktu geçen bölüm bundan daha iyiydi
geçen bölüm daha iyiydi aynen ama bu bölüm maç haftası oynayacaktı aradan çıkacaktı asıl bomba haftaya herkes sakin olsun

Genel olarak kimse beğenmemiş bölümü haftaya flashbackli heyecanlı bir bölüm olur umarım..

poyrazın arabadan inişi bile süperdi beğendim bölümü ama ben bu bölümden çok harika bişey beklemiyodum çünkü önceden çekilmiş ve maç olacağı sırada aradan çıkarılacak bi bölümdü ama geçen hafta son anda vazgeçilince bu haftaya kaldı haftaya tarihi bi bölüm gelecek buna herkes emin olsun

- - - Ekleme - - -

geçen bölüm daha iyiydi aynen ama bu bölüm maç haftası oynayacaktı aradan çıkacaktı asıl bomba haftaya herkes sakin olsun

işte hata ettiler yayınlamamakla noldu cahiti bağane ettiler fark etmedinizmi adam sekerek yürüyodu milleti keklemekten başka yaptıkları bişey yok işte reytingler düşük gelsinde çok fazla havalanmasınlar

vadi seviyesinde orta bi bölümdü diğer diziler arasında açık ara tabi ki :wink:

360p yüklenmiş, 1080p bekleniyor.

36 dakika önce yazılmış.

1080p HD olarakta upload edildi. Full hd olmasından ve videonun süresi uzun olduğundan, işlenip tamamlanması uzun sürebilir.

- - - Ekleme - - -
@XanTier

Forum İstatistikleri

Konular
176,294
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp