WesTxCoasT
Favori Üye
Kurtarmadı benceKurtaramadı.
Yetmedi.
Sezon finaline son 3 bölüm artık 3 nefis bölüm izletmeleri lazım artık haftaya kesinlikle etkileyici ve uzun bir flashback bekliyorum..
Kurtarmadı benceKurtaramadı.
Yetmedi.
Sezon finaline son 3 bölüm artık 3 nefis bölüm izletmeleri lazım artık haftaya kesinlikle etkileyici ve uzun bir flashback bekliyorum..
Evet arkadaşlar finale kadar bi oyuncunun daha ayrılışı garantileşti gelenek bozulmicak leylada veda diyenlerin arasında ismini yazdırmış olucak hadi hayırlısı hiç olmazsa kardeşini öğrenmeden ölemeyeydi iyiydi. :biggrin:
Bölüm resmen berbattı
- - - Ekleme - - -
Sezonun en iyi bölümü 177 olarak kaldı
Sanmıyorum öleceğini Leyla'nın.
+1
süper ve çok farklı bi bölümdü duygu yönünden çok farklı bi bölümdü ve dediğim gibi POYRAZ ÖLMEDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
geçen bölüm daha iyiydi aynen ama bu bölüm maç haftası oynayacaktı aradan çıkacaktı asıl bomba haftaya herkes sakin olsunsenden önce ben demiştim aga
yalnız bölümün ilk 15 dkkası ve son 30 saniyesi(poyraz iniş) onun dışında pek fazla bişey yoktu geçen bölüm bundan daha iyiydi
poyrazın arabadan inişi bile süperdi beğendim bölümü ama ben bu bölümden çok harika bişey beklemiyodum çünkü önceden çekilmiş ve maç olacağı sırada aradan çıkarılacak bi bölümdü ama geçen hafta son anda vazgeçilince bu haftaya kaldı haftaya tarihi bi bölüm gelecek buna herkes emin olsun
- - - Ekleme - - -
geçen bölüm daha iyiydi aynen ama bu bölüm maç haftası oynayacaktı aradan çıkacaktı asıl bomba haftaya herkes sakin olsun
1080p HD olarakta upload edildi. Full hd olmasından ve videonun süresi uzun olduğundan, işlenip tamamlanması uzun sürebilir.
360p yüklenmiş, 1080p bekleniyor.
36 dakika önce yazılmış.
- - - Ekleme - - -
@XanTier
İndirme linki ekleneli çok oldu ama hala indiremedim![]()
![]()
1080p'yi beklemiyor musun ?