Kurtlar Vadisi Pusu 191. Bölüm Fragmanı

ben size söyliyeyim karanın durumuda krıtık herşey bıdahakı sezon için yapılıyor tapınak senaryosunda kımler gereksızse onlar gıdıcı bu son 6 bölümde

Büyük konuşma aga vadi bu.

orası öyle tabi ama eğer poyraz gerçekten ölüyosa bu bölüm senaristlerin inanılmaz sağlam senaryosu var demektir bu bence ölmeyecek poyraz aga bu poyraz
irrite oldum ya

- - - Ekleme - - -

Maç var. Evet.

16 imkansız Mayıs ayında.

imkansız diye bişey yoktur koçum
zor ama imkansız değil öyle bi fragman çıkar ki herşey olur

- - - Ekleme - - -

yalnız ben bu hafta kesin ara olacak diye bekliyodum pana şok yaşattı helal olsun maçtan korkmuyo adamlar ama bence 1 haftalık ara hakkını bu hafta kullanmalıydık sonra firesiz sezonu kapatırdık bu durumda sezon finalinden bir önceki hafta ara verilecek

yok artık naaptınız ya kara ölmez arkadaşlar abartmayın
kara şu an vadinin kilit oyuncularından biri ölürse tarihi bi hata olur

o deilde fragman harika olmuş ya bu dizi biterse naparız bilmiyom 10 kez izledim 10 kez daha izlicem süper be süper

- - - Ekleme - - -

Aga sende abarttın o kilit bu kilit koskoca çakır aslan amca ölmüş bunlar kim

aga onlar öleli 9 sene olmuş şu an için kara kilit bi karakter vadide kesinlikle
ölmeyeceği de kesin

vadide ölümle şaka olmaz polat harici herkes ölebilir ve vazgeçilmez isimler mefta oldu

arazzzz irrite oldum
dilime dolandı ya

- - - Ekleme - - -

fragmanı üst üste izleme rekoru bende galiba 30 dk dır aralıksız izliyom

İmam hatipte oluyomuydu ki bilmiyodum.

Oluyo oluyo
Matematik,Geometri,Dil Anlatım,Edebiyat,İngilizce,Coğrafya var. + olarak Kuran+Arapça+Siyer var

- - - Ekleme - - -

arazzzz irrite oldum
dilime dolandı ya

- - - Ekleme - - -

fragmanı üst üste izleme rekoru bende galiba 30 dk dır aralıksız izliyom

Arazzz,Sana son sözüm Alemdardan intikamımı almadan ölme.
Bu da benim dilime takıldı

vadide herkes her an ölebilir karada polatda çünkü
Vadide Ölüm Yaşamdan Daha Gerçektir.

Aga senin dediğin çıkacak herhalde polat yavaş yavaş çıkacak diziden

ben öyle düşünüyorum ama inşallah yanılırım benim tahminime gelince kvp seneye %100 final yapıcak ve bu finalde malesef kanal dede yayınlanan bölümler gibi kısa sürücek en fazla gelicek sezon 15 bölüm daha izlicez ve polatda gelecek sezon 5 bölüm oynayıp diziden çıkıcak.

+1

- - - Ekleme - - -

Aga polat çıksa izlermisin diziyi