Ya tamam güzel bölüm ama cideen muhteşem deüildi. Daha iyisini bekliyodum. Tapınakçı olayı çok müthiş oldu ama benim beklentim çok çok çok yüksekti bu bölümden.
Ya tamam güzel bölüm ama cideen muhteşem deüildi. Daha iyisini bekliyodum. Tapınakçı olayı çok müthiş oldu ama benim beklentim çok çok çok yüksekti bu bölümden.
aga seninde kafanda tapınakçıların ortaya çıkması var aynı şekilde bendede öyleydi ama bence diğer bölümlerde onlarda çıkıcak ama bu bölüm gerçektende güzeldi yane bence 177 178i geride bıraktıu benim için
bence sezonun en iyi bölümüydü tartışmasız tapınakçılar pat diye çıkar mı ortaya biraz mantık![]()
Yok aga. Ben ona takılmadım. Onun olmayacağı belliydi.
Bence bölüm güzeldi. Ama Tapınakçı olayının heyecanını tam anlamıyla aktaramadılar.
Karşıt görüşe adam gibi cevap verdiğin için saol 😉
Yok aga. Ben ona takılmadım. Onun olmayacağı belliydi.
Bence bölüm güzeldi. Ama Tapınakçı olayının heyecanını tam anlamıyla aktaramadılar.
Karşıt görüşe adam gibi cevap verdiğin için saol 😉
En erken sezon finalinde çıkarlar bence.aga en azından bi ucundan göstermeleri lazımdı![]()
benim cevabım böyle aga işine geliyosahiçbişey beğenmiyonuz nasıl bişey bekliyonuz ben onu anlamıyorum hayalim ne yani senaryonu söyle de sana katılalım gerekçen nedir kötü bişey demiyoruz
hangi sahneleri bekliyodun olmadı mesela
![]()
Bu bölümdeki önemli olayları yaz bi @takas. Kaç tane çıkacak.
sen izlemedin mi bana niye soruyon daha fazla uzatmayalım benim için sezonun en iyi bölümüydü bu kadar