Kurtlar Vadisi Pusu 190. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
heyecandan gidicektim bu bölüm resmen
ah bide tapınakçılar çıksaydı harika olucaktı ama neyse haftaya görürüz onlarıda :D

Ya tamam güzel bölüm ama cideen muhteşem deüildi. Daha iyisini bekliyodum. Tapınakçı olayı çok müthiş oldu ama benim beklentim çok çok çok yüksekti bu bölümden.

Ya tamam güzel bölüm ama cideen muhteşem deüildi. Daha iyisini bekliyodum. Tapınakçı olayı çok müthiş oldu ama benim beklentim çok çok çok yüksekti bu bölümden.

ya sen de nasıl bişey bekliyosun çözemedim arkadaş Allah Allah yorum yapma bari sinirimi bozma...

Bölüm harika ötesiydi acayip heycanlı gizem dolu dehşet üstü süperdi

- - - Ekleme - - -

hemen tapınak sahnesi olmaz aga senaryo ilerlesin hele diğer sezon olur belki de olmaz

aga seninde kafanda tapınakçıların ortaya çıkması var aynı şekilde bendede öyleydi ama bence diğer bölümlerde onlarda çıkıcak ama bu bölüm gerçektende güzeldi yane bence 177 178i geride bıraktıu benim için

bence sezonun en iyi bölümüydü tartışmasız tapınakçılar pat diye çıkar mı ortaya biraz mantık :D

aga seninde kafanda tapınakçıların ortaya çıkması var aynı şekilde bendede öyleydi ama bence diğer bölümlerde onlarda çıkıcak ama bu bölüm gerçektende güzeldi yane bence 177 178i geride bıraktıu benim için

Yok aga. Ben ona takılmadım. Onun olmayacağı belliydi.
Bence bölüm güzeldi. Ama Tapınakçı olayının heyecanını tam anlamıyla aktaramadılar.

Karşıt görüşe adam gibi cevap verdiğin için saol 😉

Bence bölüm güzeldi. Ama Tapınakçı olayının heyecanını tam anlamıyla aktaramadılar.

benim cevabım böyle aga işine geliyosa :D hiçbişey beğenmiyonuz nasıl bişey bekliyonuz ben onu anlamıyorum hayalim ne yani senaryonu söyle de sana katılalım gerekçen nedir kötü bişey demiyoruz :D hangi sahneleri bekliyodun olmadı mesela :d

bunun en büyük nedeni henüz tapınakçıların tam olarak kendilerini belli etmemeleri o kadın sadece bi aracı aynı mehmet karahanlı gibi o kadının çok fonksiyonu yok bence

aga en azından bi ucundan göstermeleri lazımdı :D
En erken sezon finalinde çıkarlar bence. :D

benim cevabım böyle aga işine geliyosa :D hiçbişey beğenmiyonuz nasıl bişey bekliyonuz ben onu anlamıyorum hayalim ne yani senaryonu söyle de sana katılalım gerekçen nedir kötü bişey demiyoruz :D hangi sahneleri bekliyodun olmadı mesela :d

Beğenmedim mi dedim? Beklentim daha yüksekti. Güzel bölümdü ama muhteşem değildi. Boş sahneler çoktu. Heyecanlıydı ama tatmin etmedi yeterince. Güzeldi ama süper değildi. Oha Yuh çüş dedirten bir sahne yoktu Polat'ın tapınakçı olduğundan başka. Onu da fragmanda gördüğümüz için etksi azaldı.
Tapınakçıların adının geçmesi diziye heyecan kattı. Ama ekstra bir şey yoktu.

ne bekliyodun diyorum onu söyle bana bence her sahne süper ötesiydi senin boş sahne anlayışın nazife anne leyla sahneleri mi :( her sahne dolu doluydu

abi siz nediyorsunuz... tapinakcilar da ciksaydi, bu kadar heycan firtinanin sonunda izleyicinin yarisi kalbden giderdi... göstermemeleri iyi oldu.. vallah bilmiyorum ama bu bu bölüm feci bir etki birakti.. millet macin yüzünden daha farkinda dzgil ama, Pana Film 190.Bolüm ile yine efsaneligini ispatladi...

uzun lafın kısası bölüm güzeli boşu boşuna birbirimizi kırmayalaım herkesin heyecan anlayışı aynı değil sonuçta bana heyecanlı gelen ona gelmez ona gelende bana gelmez
ama şu varki tapınakçılar ortaya çıktığı andan itibaren vadi tadından izlenmicek :D

Bu bölümdeki önemli olayları yaz bi @takas. Kaç tane çıkacak.

sen izlemedin mi bana niye soruyon daha fazla uzatmayalım benim için sezonun en iyi bölümüydü bu kadar

Sen yaz bi. Bu bölümde kaç tane önemli olay oldu?
1. Polat tapınakçı çıktı.
2. Poyraz Margeret'la görüşmek için oraya gitti.
3. Elif kurtuldu (Elif'in kurtulması heyecanlandırmadı ama önemli bir olay.)
4.
5.
6. sı yok!

Bi de şuna bak:

Önemli Olaylar:

1.)Polat Alemdar öldü. En azından bize öyle gösterildi.
2.)İhtiyarlardan olan Eşref Bey vuruldu.
3.)İhtiyarlardan olan Sencer Bey suikaste uğradı.
4.)Leyla, Elif ve Nazife Anne Polat'ın öldüğünü öğrendi.
5.)Leyla FARUK'un evine geldi. Leyla az kalsın ölecekti. (O sahneler büsbütün heyecanlıydı.)
6.)Maskeli Fedai diye birisi çıktı ve Koskoca ihtiyarlar heyetinin üyesi FARUK'u kaçırdı.
7.)Erkan ve Maskeli koskoca ihtiyarlar üyesi FARUK'u sorguladı.
8.)FARUK'a çalıştığını sandığımız SEMİH'in SENCER BEY'e çalıştığı ortaya çıktı.
9.)Ve Memati'yi öldürtenin ve ihtiyarlar içindeki hainin aslında Sencer Bey olduğu ortaya çıktı.
10.) DolayısıylaSENCER BEY Memati suikastini tamamen FARUK'un üstüne bırakmış oldu.

Bu karşılaştırmayı yaparak bu bölümün MUHTEŞEM değil sadece GÜZEL olduğunu iddia etmekte haksız mıyım?

mesele çok olay olması değil bunu kaç kez anlattım sana ama nafile fazla söze gerek yok ama söylemeden duramayacam yav arkadaşım eski vadiden orman bölümü vardır aç izle tüm bölüm sadece ormanda geçen bir çatışma o söylediğin bölümü 1000 e katlar mesele heycandır olay değil anla artık şunu bu nasıl bi mantık ya kaç tane olay olmuş adam bana onu sayıyo :D ee bu bölüm az mı şey oldu arazın kardeşi ortaya çıktı remzi erkana senceri öldürttü poyrazın adamı savaşın hain olduğu başka bi örgüte çalıştığı poyrazın yurt dışında yaptığı operasyonun pkk değil alman örgütüne ait olduğu elifin kurtulması polat yüzünü açtı elifin üvey annesi çıktı tapınakçılar hafiften çıktı zenci falan girdi müzikler dehşetti poyraz iş birliği yaptı daha aklıma gelmeyen onca şey daha nolsun be güzel kardeşim nolsun :d