Kurtlar Vadisi Pusu 190. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
söylemeyi unutuyodum o eski flashbackler varya herşeye bedel be herşeye

mesele çok olay olması değil bunu kaç kez anlattım sana ama nafile fazla söze gerek yok ama söylemeden duramayacam yav arkadaşım eski vadiden orman bölümü vardır aç izle tüm bölüm sadece ormanda geçen bir çatışma o söylediğin bölümü 1000 e katlar mesele heycandır olay değil anla artık şunu bu nasıl bi mantık ya kaç tane olay olmuş adam bana onu sayıyo :D ee bu bölüm az mı şey oldu arazın kardeşi ortaya çıktı remzi erkana senceri öldürttü poyrazın adamı savaşın hain olduğu başka bi örgüte çalıştığı poyrazın yurt dışında yaptığı operasyonun pkk değil alman örgütüne ait olduğu elifin kurtulması polat yüzünü açtı elifin üvey annesi çıktı tapınakçılar hafiften çıktı zenci falan girdi müzikler dehşetti poyraz iş birliği yaptı daha aklıma gelmeyen onca şey daha nolsun be güzel kardeşim nolsun :d

Senin yazdığın olaylar:

arazın kardeşi ortaya çıktı - Çok heyecanlıydı gerçekten. Şok oldum bunu öğrenince.
remzi erkana senceri öldürttü - Heyecanlı bir sahneydi. Heyecanlı ve şok edici sahnelerden biriydi.
poyrazın adamı savaşın hain olduğu başka bi örgüte çalıştığı poyrazın yurt dışında yaptığı operasyonun pkk değil alman örgütüne ait olduğu - Savaş'ın hain çıkması zaten 1,5 saat aklımdan çıkmadı. Bu şok bilgi gece beni uyutmaz. Bunu burdan söyleyim de. Gece online görürseniz beni bu yüzdendir kesin.
elifin kurtulması - Heyecan tavan yaptı zaten bu sahnede. Muhteşemdi. Harikuladeydi. Heleki Samet'in kucağında Elif'le Polat'ın önüne doğru yürümesi öldürdü beni.
polat yüzünü açtı - Heyecanlı bir sahneydi. (Dalga deçmiyorum.)
elifin üvey annesi çıktı - Hafif şok bir bilgi ve heyecanlı.
tapınakçılar hafiften çıktı - Bölümün en can alıcı noktası. Bölümü güzel yapan ama muhteşem yapmaya yetmeyen bir olay.
zenci falan girdi - Zenci grdi. Aklımdan hiç çıkmıyo. Süper bir olay zencinin girmesi. Zenci girmiş diziye. Daha ne olsun?
müzikler dehşetti - Müziklere laf yok zaten 😉
poyraz iş birliği - Önemli ve heyecanlı bir olaydı.

Bi de ben ekleyim: Flashbackler beni çok heyecanlandırdı.

Bi de 175. Bölümdeki olayların heyecan açısından düşün. Ben zaten sadece heyecana bakarım. Önemli olayları yazdım. Heyecan zaten eksikti bu bölümde. Olaylar da eksik. Onu gösterdim.

Tapınakçılar işin içine girince ben çıtayı iyice yükseltmiştim. Ama beklediğim gibi değildi. Güzeldi.

Sana göre her bölüm muhteşem, her bölüm sezonun en iyi bölümü zaten.

- - - Ekleme - - -

Çok çabuk unutuyosunuz. Biz ne bölümler izledik ya. Ne bölümler Ne bölümler. Beni 4 saat boyunca uyutmayan bölümler izledik. Maskeli Fedai'yi ne çabuk unttunuz?

poyrazın şifreyi alması ve o geçitlerden geçmesi ordaki heycan bile yeter harikaydı her sahnesiyle sezonun açık ara en iyi bölümüydü

Bölümün ilk yarısı heyecanlıydı. 2. yarısında Poyraz ve Polat yok gibiydi zaten. Sadece oturup telefonla konuştular.

sezonun açık ara farkla en iyi bölümüydü her anında çok büyük heycan vardı süper süper

- - - Ekleme - - -

175 ten çok daha iyi bölümler izledik taktınız o bölümlere abartmaya gerek yok 180 lerde en az 4 tane o bölümden daha iyisi vardı

Dediğim gibi. Sen 186. bölümü beğenen tek kişi sendin @takas. (Tıkla!) Her bölümü beğenmen normal.
Ve 169. bölümü de zamanında sezonun en iyi bölümü ilan etmiştin. Tıpkı 170 173 175 176 177 181 187 188 189. bölümeri sezonun en iyisi tayin ettiğin gibi ::)

Son düzenleme:
Bugün seçmeler vardı 20.40 ta özet bittikten sonra arabadan indim hemen koştum o kadar yolu 3 dk da geçtim poyraz müziği ile.Sonra eve geldim baktım vadi başlıyo vadinin tadını çıkaramadım başım çok kötü ağrıyodu.Özete de bakamadım.:(

Bugün seçmeler vardı 20.40 ta özet bittikten sonra arabadan indim hemen koştum o kadar yolu 3 dk da geçtim poyraz müziği ile.Sonra eve geldim baktım vadi başlıyo vadinin tadını çıkaramadım başım çok kötü ağrıyodu.Özete de bakamadım.:(

Geçmiş olsun aga. olaylar zaten 15. dakikadan sonra başlamıştı :X

Dediğim gibi. Sen 186. bölümü beğenen tek kişi sendin @takas. (Tıkla!) Her bölümü beğenmen normal.
Ve 169. bölümü de zamanında sezonun en iyi bölümü ilan etmiştin. Tıpkı 170 173 175 176 177 181 187 188 189. bölümeri sezonun en iyisi tayin ettiğin gibi ::)

PANA FİLM'in sloganı; Her zaman daha iyisini yapabiliriz.
adamalr her hafta daha iyisini yapıyolar ben de en iyisi diyorum anlatabildim mi her bölümü birbirinden güzel süper ötesi bu bölüm hepsini geride bıraktı açık ara farkla 191.de bunu geçer kesin

- - - Ekleme - - -

geçmiş olsun çd :(

Sen sokaktan geçen biri "höt" dese heyecanlanıyosun zaten :F

aynen şurup ihsan :kiki:
bu arada o zenci de acayip yakıştı sen küçümsüyon ama çok yakıştı bence silahı tutuşu falan aşırı yakıştı vadiye umarım hep rol alır o adam :D

Zenci geldi bölüm sezonun en iyi bölümü oldu zaten :T: