mesele çok olay olması değil bunu kaç kez anlattım sana ama nafile fazla söze gerek yok ama söylemeden duramayacam yav arkadaşım eski vadiden orman bölümü vardır aç izle tüm bölüm sadece ormanda geçen bir çatışma o söylediğin bölümü 1000 e katlar mesele heycandır olay değil anla artık şunu bu nasıl bi mantık ya kaç tane olay olmuş adam bana onu sayıyoee bu bölüm az mı şey oldu arazın kardeşi ortaya çıktı remzi erkana senceri öldürttü poyrazın adamı savaşın hain olduğu başka bi örgüte çalıştığı poyrazın yurt dışında yaptığı operasyonun pkk değil alman örgütüne ait olduğu elifin kurtulması polat yüzünü açtı elifin üvey annesi çıktı tapınakçılar hafiften çıktı zenci falan girdi müzikler dehşetti poyraz iş birliği yaptı daha aklıma gelmeyen onca şey daha nolsun be güzel kardeşim nolsun
![]()
Bugün seçmeler vardı 20.40 ta özet bittikten sonra arabadan indim hemen koştum o kadar yolu 3 dk da geçtim poyraz müziği ile.Sonra eve geldim baktım vadi başlıyo vadinin tadını çıkaramadım başım çok kötü ağrıyodu.Özete de bakamadım.![]()
Sen sokaktan geçen biri "höt" dese heyecanlanıyosun zaten![]()
hahaha kahkaha attım resmen![]()
![]()
- - - Ekleme - - -
aga heycanlancaz tabi o işte bi iş olabilir![]()
Vadi'nin figüranı bile güzel![]()
aga o şurup ihşanın videosunu izleyip gülüyolardı ya orda ben onlardan daha çok güldüm mesela![]()
Şarkı da süper ama![]()
aynen şurup ihsan
bu arada o zenci de acayip yakıştı sen küçümsüyon ama çok yakıştı bence silahı tutuşu falan aşırı yakıştı vadiye umarım hep rol alır o adam![]()
aga o şurup ihşanın videosunu izleyip gülüyolardı ya orda ben onlardan daha çok güldüm mesela![]()
Zenci geldi bölüm sezonun en iyi bölümü oldu zaten![]()
komik adam agaAga bugün okulda şurupçu ihsanın o sahnesine bakıyodumders boştu.Gülmekten öldüm karanın gülüşü bitiriyo zaten
![]()