Kurtlar Vadisi Pusu 190. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
263908_409336492448220_2037485738_n.jpg

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 190. Bölüm yorumlarını bu konudan yapabilirsiniz.

20.00'de ATV'de!

190_5.jpg

Ben Tapınakçıyım .. Rahat 10 Bölüm Konuşulacak

Kriptex'in adının geçeceği bir bölüm olur umarım.

harika bi bölüm olcak özete yarım saat kaldı :D

inşallah aga maç olmasa coşardık yine ama bu maç çok önemli vadi 12 yi geçse yeter 13-14 alırsa da süper olur :D

- - - Ekleme - - -

20.00 vadi özet reklam girmedi yine

Muhteşem bir bölüm bekliyodum güzel bir bölüm çıktı.

bölüm son derece mükemmeldi ama beni hayal kırıklığına uğratan nokta tapınak şovalyelerinin ortaya çıkmamasıydı inşallah diğer bölüm onlarıda görürüz.

Güzel bölümdü. Daha iyisini bekliyodum. Tapınakçı olayının girmesi heyecan kattı ama biraz daha heyecan katsalardı tadından yenmezdi :X

Abi gidin böyle bölüm mü olur... kalb krizininin sinirina geldim.. Pana Film neyapmaya calisiyor anlamiyorum.. Abi kalbden gidecegiz.. Bu nasil bir bölümdür... atv erken baslatarak, hatanin en büyügünü yapti... Mac ile kafa kafa baslatacakti.. Bu bölüm maci felc ederdi.. Bölümün etkisinden cikabilirsem iyi..

Elif resimleri incelerken eski müziğin çalması müthişti. Daha çok çalsaydı keşke :(

harika ötesi bi bölüm harika süper dehşet

- - - Ekleme - - -

Abi gidin böyle bölüm mü olur... kalb krizininin sinirina geldim.. Pana Film neyapmaya calisiyor anlamiyorum.. Abi kalbden gidecegiz.. Bu nasil bir bölümdür... atv erken baslatarak, hatanin en büyügünü yapti... Mac ile kafa kafa baslatacakti.. Bu bölüm maci felc ederdi.. Bölümün etkisinden cikabilirsem iyi..

yok böyle bölüm pana aştı artık harika ya müzikler bu bölüm inanılmaz ötesiydi gökhan reyiz harbiden farklı bi yerde...

Forum İstatistikleri

Konular
176,358
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06