Kurtlar Vadisi Pusu 186.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Felon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben zevk alıyorum gayet güzel geçen bölüm süper ötesiydi bu bölümdü gayet iyiydisizde ki şu psikolojiyi bi atsak hep bir olumsuzluk hep beğenmedim yav siz madem böylesiniz nasıl vadici oldunuz anlamıyorum 10 bölümün 9 u beğenmedik diyonuz madem beğenmiyonuz neden izliyosunuz beğenmediğiniz bişeyi de savunmanız saçma

işte düşün aga sen nasıl her bölümüne güzel diyip izliyosan bizde sevmesek bile bağımlılık yapmış kopamıyoruz :D

bişey demiyorum kurtlar vadisi nolursa olsun izlerim her zaman bu bölümlerde süper gidiyo on numara

ben zevk alıyorum gayet güzel geçen bölüm süper ötesiydi bu bölümdü gayet iyiydisizde ki şu psikolojiyi bi atsak hep bir olumsuzluk hep beğenmedim yav siz madem böylesiniz nasıl vadici oldunuz anlamıyorum 10 bölümün 9 u beğenmedik diyonuz madem beğenmiyonuz neden izliyosunuz beğenmediğiniz bişeyi de savunmanız saçma

O sizde ben var mıyım? :D

En tutarlı olan benim. :T:

Beğendiğim bölümlerin reytingleri ghep yüksek beğenmediklerimin hep orta halli.

Yani reytingler hep benmi beğenime göre değişiyo. Yanii ben Türkiye ile aynı düşiünüyorum. :D Ne + ne -

en kötü bölümüyle bile tüm dizileri geçtiğine göre ben haklıyım çok rahat :D

bişey demiyorum kurtlar vadisi nolursa olsun izlerim her zaman bu bölümlerde süper gidiyo on numara

ya aga sen beni anlamıyon vadi şuanda yayınlanan en iyi dizi ve senaryoya sahip ama sende şunu anla biz böyle sahnelere alışık değiliz tamam onlarda her bölüm aksiyon sahneleri çekicek değiller ama 7 8 bölümdür doyurucu bi heyecan verici olay yok yada benim sıkılmamın en büyük nedeni bu sezon full ihtiyarları konu almaları

ya aga sen beni anlamıyon vadi şuanda yayınlanan en iyi dizi ve senaryoya sahip ama sende şunu anla biz böyle sahnelere alışık değiliz tamam onlarda her bölüm aksiyon sahneleri çekicek değiller ama 7 8 bölümdür doyurucu bi heyecan verici olay yok yada benim sıkılmamın en büyük nedeni bu sezon full ihtiyarları konu almaları

buna katılıyorum aga aynen

Full ihtiyarlar konusu ile alakası yok bence. Sezon başında olaylar çok hızlı ilerledi ve şimdi tıkandı.

Hainin bu kadar erken çıkmaması gerekiyordu ortaya. Hain Aksaçlıydı 170. Bölüme kadar 175'e gelene kadar hain Faruk oldu sonra Sencer. Çok çok hızlı oldu olaylar. İleride tıkanacağını anlamıştım o zaman. Taa o zaman da içime kurt düşmüştü. Haklı çıktım malesef. :(

Polat'ın ekibinde en iyi isim Aynura, verilen görevi eksiksiz ve başarı ile yapan tek isim.

Bu bölüm yine farkını konuşturdu.

Poyraz olmasa bölümde hiç bir şey yok...

Bir de Akif'e Polat'ın ofisindeyken Mirsad'ın bıraktığı CD gelmişti, Sencer gelince izleyememişti.

Sonraki bölümde CD'yi sordu Akif ama Temirhan odaya girince olay unutulmuştu.

CD ne oldu Sencer mi aldı, filan hiç göstermediler veya söz edilmedi.

İnşallah unutulmaz bu olay...

Son düzenleme:
Polat'ın ekibinde en iyi isim Aynura, verilen görevi eksiksiz ve başarı ile yapan tek isim.

Bu bölüm yine farkını konuşturdu.

Poyraz olmasa bölümde hiç bir şey yok...

Bir de Akif'e Polat'ın ofisindeyken Mirsad'ın bıraktığı CD gelmişti, Sencer gelince izleyememişti.

Sonraki bölümde CD'yi sordu Akif ama Temirhan odaya girince olay unutulmuştu.

CD ne oldu Sencer mi aldı, filan hiç göstermediler veya söz edilmedi.

İnşallah unutulmaz bu olay...

1. ve 2.cümle +1

3. 4. ve 5. cümle Sencer aldı imha etti bence.

6. cümle. Unutuldu gitti bile. :mmm:

1. ve 2.cümle +1

3. 4. ve 5. cümle Sencer aldı imha etti bence.

6. cümle. Unutuldu gitti bile. :mmm:

Unutulduysa büyük bir eksiklik, o kadar hazırlık var o olaya Mirsad kendine önlem alıyor, ölürse Cd yine ulaşacak şekilde, Memati'nin ölümünü aydınlatacak görüntüler var, madem göstermeyeceksin sonucunu hiç böyle bir kurgu yazmasaydılar...

Full ihtiyarlar konusu ile alakası yok bence. Sezon başında olaylar çok hızlı ilerledi ve şimdi tıkandı.

Hainin bu kadar erken çıkmaması gerekiyordu ortaya. Hain Aksaçlıydı 170. Bölüme kadar 175'e gelene kadar hain Faruk oldu sonra Sencer. Çok çok hızlı oldu olaylar. İleride tıkanacağını anlamıştım o zaman. Taa o zaman da içime kurt düşmüştü. Haklı çıktım malesef. :(

yine benim dediğim noktaya geliyoruz işte tıkanmasının teknedeni sadece ihtiyarlar konusuna odaklanmaları artık farkındaysınız örgüt olaylarınada el atmıyolar 4 5 dakkalık sahneler çekip konuyu kapatıyolar.

yine benim dediğim noktaya geliyoruz işte tıkanmasının teknedeni sadece ihtiyarlar konusuna odaklanmaları artık farkındaysınız örgüt olaylarınada el atmıyolar 4 5 dakkalık sahneler çekip konuyu kapatıyolar.

Benim dediği noktaya da çıkıyor bu işte :D Olaylar çok hızlı ilerledi. Özellikle Maskeli Fedai'nin olduğu bölümlerde çok hızlı ilerledi. O bölümleri zaman yaysalardı belki o kadar reyting almazdı ama şu anda bu durumda olmazdı.

Benim dediği noktaya da çıkıyor bu işte :D Olaylar çok hızlı ilerledi. Özellikle Maskeli Fedai'nin olduğu bölümlerde çok hızlı ilerledi. O bölümleri zaman yaysalardı belki o kadar reyting almazdı ama şu anda bu durumda olmazdı.

eğer yavaş ilerleseydi o bölümle ozaman o bölümleride beğenmezdi demi aga :D

agalar körfez bölümlerine az kaldı eğer doğruysa :D

eğer yavaş ilerleseydi o bölümle ozaman o bölümleride beğenmezdi demi aga :D

Tabiki o kadar muhteşem olmazdı ve 15 reytingi beki zor geçerdi. Ama şu anda bu durumda olmazdık.

Resmen Mayıs gelsin de sezon finali'ni yapalım diye bekliyolar şu anda.