Kurtlar Vadisi Pusu 186.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Felon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence bu bölüm geçit bölümüydü.Haftaya Polat Show a hazırlanın Polat fena harcayacak

Büyük ihtimale öyle olacaktir.. Ama bu bölümde cok kisi öldü.. Polat bence yanlis yapti.. Kara ile Abdülhey'in pasifligi zaten insani cileden cikarti.. Abdülhey'e birseyler olmus.. Adamin eski haliyle simdiki halinde eser yok.

Kara ise %100 sonuc ve operasyonlari ile bizleri mest eden adam, son bir kac bölümdür cok pasif kaldi..

Bence sezonun en kötü bölümü bu değildi.Bence en kötüsü Polata işkence yaptıkları bölümdü.173.bölümdü galiba.O bölümü pek beğenmemiştim ama yinede bir giderl var:D

Büyük ihtimale öyle olacaktir.. Ama bu bölümde cok kisi öldü.. Polat bence yanlis yapti.. Kara ile Abdülhey'in pasifligi zaten insani cileden cikarti.. Abdülhey'e birseyler olmus.. Adamin eski haliyle simdiki halinde eser yok.

Kara ise %100 sonuc ve operasyonlari ile bizleri mest eden adam, son bir kac bölümdür cok pasif kaldi..
kara da sorun yokta abdülhey memati den sonra acayip değişti senaritstler adamı sözde mematinin yerine geçirecekler diye karakterini değiştirdiler yav bu adam neler neler yapmış adam özel yetiştirilmiş aşırı akıllı bi adamdı yeri geliyodu polata bile akıl veriyodu şimdi bi erkan kadar olamıyo yazık...

- - - Ekleme - - -

çok iyi müzik ya

siz nasıl bişey bekliyonuz aga gayet güzel bi bölümdü sıkılmadan izledim her dk çatışma istiyosanız gta counter oyunlarını oynayın derim

Ne çatışması ya. Benim çatışma istediğim filan yok. Ben heyecan istiyorum!

Ya aga Ocak'taki bölümleri hatırlamıyo musun? Gece uyuyamıyodum ya heyecandan. Bütün gece Vadi aklımdan çıkmıyodu. Şu anda hiç bir heyecan yok. Sıkıntı var içimde.

o bölümler gibi değil tabi o zaman inanılmaz gizem vardı olaylar çözüldü artık ama bölüm gayet güzeldi

o bölümler gibi değil tabi o zaman inanılmaz gizem vardı olaylar çözüldü artık ama bölüm gayet güzeldi

Bir önceki bölüm buna bin basar. Bini bırak milyon basar. Valla birkaç sahne dışında hiç ama hiiiiç iş yoktu bölümde.

geçen bölüm sezonun en iyi bölümüydü tabi

beğeniyorum çünkü izlediğim en güzel dizi en kötü bölümü bile diğer dizilerin en iyi bölümünden daha iyi kıymetini biliyorum vadi bitince bu bölümleri çok arayacaksınız çokk biz şimdi nasıl eski vadiyi inanılmaz derecede özlüyosak pusu bitince de aynısı olacak

bu bölüm hiç iyi değildi son 10 dakkada da bişey yoktu nedenmi abdülle karayı salak yerine koydular neyse ben yine beğenmedim üff be artık yavaş yavaş vadiden sıkılmaya başladım.

beğeniyorum çünkü izlediğim en güzel dizi en kötü bölümü bile diğer dizilerin en iyi bölümünden daha iyi kıymetini biliyorum vadi bitince bu bölümleri çok arayacaksınız çokk biz şimdi nasıl eski vadiyi inanılmaz derecede özlüyosak pusu bitince de aynısı olacak

Tabiki de her bölümü bütün dizilerden iyi :D

Ama Vadi'ye yakışmayan bölümler bunlar :T:

Tabikide arayacaz bütün bölümlerini :T

aga iyi güzel söylüyosunda ama şunu unutuyosun biz eski vadinin tadını aradığımız için pusuya bakıyoruz eğer pusuda bunu bulamazsak pusu bitince malesef vadide bitmiş demektir

ben zevk alıyorum gayet güzel geçen bölüm süper ötesiydi bu bölümdü gayet iyiydisizde ki şu psikolojiyi bi atsak hep bir olumsuzluk hep beğenmedim yav siz madem böylesiniz nasıl vadici oldunuz anlamıyorum 10 bölümün 9 u beğenmedik diyonuz madem beğenmiyonuz neden izliyosunuz beğenmediğiniz bişeyi de savunmanız saçma