legolas9900
Favori Üye
Poyraz in sahneleri haric cok vasat bir bölümdü. Bence bu sezonun en kötü bölümü oldu
+2
Poyraz in sahneleri haric cok vasat bir bölümdü. Bence bu sezonun en kötü bölümü oldu
Aga ya. Neyini beğendin bu bölümün. Hayret bi şeysin ha.
Bence bu bölüm geçit bölümüydü.Haftaya Polat Show a hazırlanın Polat fena harcayacak
eyvallah aga diğerini de yollasanatakas aga al Poyraz'ın 2 müziğinden birisi:
http://www.share.az/ltmcx7jjvg4d/Poyraz_Psikopatl%C4%B1k_186.B%C3%B6l%C3%BCm.mp3.html
kara da sorun yokta abdülhey memati den sonra acayip değişti senaritstler adamı sözde mematinin yerine geçirecekler diye karakterini değiştirdiler yav bu adam neler neler yapmış adam özel yetiştirilmiş aşırı akıllı bi adamdı yeri geliyodu polata bile akıl veriyodu şimdi bi erkan kadar olamıyo yazık...Büyük ihtimale öyle olacaktir.. Ama bu bölümde cok kisi öldü.. Polat bence yanlis yapti.. Kara ile Abdülhey'in pasifligi zaten insani cileden cikarti.. Abdülhey'e birseyler olmus.. Adamin eski haliyle simdiki halinde eser yok.
Kara ise %100 sonuc ve operasyonlari ile bizleri mest eden adam, son bir kac bölümdür cok pasif kaldi..
siz nasıl bişey bekliyonuz aga gayet güzel bi bölümdü sıkılmadan izledim her dk çatışma istiyosanız gta counter oyunlarını oynayın derim
o bölümler gibi değil tabi o zaman inanılmaz gizem vardı olaylar çözüldü artık ama bölüm gayet güzeldi
geçen bölüm sezonun en iyi bölümüydü tabi
o senin sorunun![]()
beğeniyorum çünkü izlediğim en güzel dizi en kötü bölümü bile diğer dizilerin en iyi bölümünden daha iyi kıymetini biliyorum vadi bitince bu bölümleri çok arayacaksınız çokk biz şimdi nasıl eski vadiyi inanılmaz derecede özlüyosak pusu bitince de aynısı olacak
beğeniyorum çünkü izlediğim en güzel dizi en kötü bölümü bile diğer dizilerin en iyi bölümünden daha iyi kıymetini biliyorum vadi bitince bu bölümleri çok arayacaksınız çokk biz şimdi nasıl eski vadiyi inanılmaz derecede özlüyosak pusu bitince de aynısı olacak