Kurtlar Vadisi Pusu 186.Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben yatıyom çok yorgunum uykum geldi kulaklık ve vadi müzikleri beni bekler hadi iyi geceler agalar :D

- - - Ekleme - - -

genelde en kötüyü eklerim aga :kiki: hemen düzeltiyorum :D

- - - Ekleme - - -

düzelttim

aga bende her gece vadi müzikleriyle şov yapıyordum sabahlara kadar uyumayıp dinliyordum ama telefona nazar değdi dokunmatiği bozuldu hadi bakalım İnşallah en erken perşembe akşamı saat 20.00 da olacak telefon off nasıl dinlicem vadi müzikleri:(

- - - Ekleme - - -

İrrite etme adamı. Yat zıbar :D

:F

- - - Ekleme - - -

yatacam şimdi gözler gitti :D

aynen aga zıbar :F

irrite etmeyin yeter agalar :D
çd aga ne sabahlara kadarı psikopatmısın sen :kiki: ben yatmadan önce diyorum o kadar da değil :D

irrite etmeyin yeter agalar :D
çd aga ne sabahlara kadarı psikopatmısın sen :kiki: ben yatmadan önce diyorum o kadar da değil :D

psikopat değilim;>vallah aga tatilde en erken 5 gibi yatarım müzikler açık foruma girerim:Dtelefonun şarjını önceden doldururum tabii yoksa dayanmaz:D sabahlar da öğlen desek daha doğru 2.5-3 te kalkarım:D

psikopat değilim;>vallah aga tatilde en erken 5 gibi yatarım müzikler açık foruma girerim:Dtelefonun şarjını önceden doldururum tabii yoksa dayanmaz:D sabahlar da öğlen desek daha doğru 2.5-3 te kalkarım:D

O dediğin benim için Ramazan'da oluyo :D

ama ben bu yıla kadar böylesine fanatik Vadici değildim o yüzden hiç müzik dinlemezdim :(

aga abartmışsın sabaha kadar müzik mi dinlenir :D

ben uykum gelene kadar dinlerim sonra kapatır yatarım aga :D

ben gece film izlemem gündüz de izlemem :kiki: film sevmim :D

Vadi bakın. Ne filmi yav :D :D

aynen ya ama cd almam lazım:D korku da süper ama:D kapıyı kapatıyoz,lambaları söndürüyoruz,pencerenin önünde bir şey oluyo onu indiriyoz kapkaranlık oluyo içerisi:Dmüthiş oluyo gecenin bir vakti 3 harflilere denk gelcez ama ne zaman :D

- - - Ekleme - - -

Vadi bakın. Ne filmi yav :D :D

aynen ya ama cd almam lazım:D korku da süper ama:D kapıyı kapatıyoz,lambaları söndürüyoruz,pencerenin önünde bir şey oluyo onu indiriyoz kapkaranlık oluyo içerisi:Dmüthiş oluyo gecenin bir vakti 3 harflilere denk gelcez ama ne zaman :D

- - - Ekleme - - -

vadi olursa izlersin ama aga:D

- - - Ekleme - - -

vadinin sinema filmi olursa izlersin ama aga:D

su gelir güldür güldür......polat sen bizi güldür....bu poyraz çok gözler çıkarır...sıkıysa sen öldürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....:tıkla:süper üstü üllllllllllllllllllll bir beste...:A:A:A:A:A

su gelir güldür güldür......polat sen bizi güldür....bu poyraz çok gözler çıkarır...sıkıysa sen öldürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....:tıkla:süper üstü üllllllllllllllllllll bir beste...:A:A:A:A:A

Hele loy loy loy. Güzel yarim esmerim.
Oy
Hele loy loy loy. Güzel yarim esmerim.

Forum İstatistikleri

Konular
176,479
Üyeler
8,562
Son Üye
Aliepeto