ölmedi ki o nerden çıktı adil ölmez öyle![]()
d kanal demişken....geçen bi rüya gördüm...vadi kanal d ye transfer oluyodu...önceleri küfür ettiğimiz kanala o zaman iltifat mı etcez laaaaaaa...d kanal logosu ve vadi..olmaz olamaz olamayorrrrrrrrr.....qu.[😉]takas kardeş ben bilmiyordum dün tv de izledim kanal d şimdide perşembe 23 00 te galip dervişi koymuş çok enteresan bu sezon kanal d vadiyi bitirmek için ne kadar çok diziyi heba etti anlaşılan hala ders almamışlar .bence seneye vadiyi transfer etsinler bu konuda kapansın yoksa kanal d ye dizi dayanmıyacak
valla vadiyi hangi kanal yayınlarsa seyrederım
valla vadiyi hangi kanal yayınlarsa seyrederım
özel mesaj geldimi sana şimdi...aga biz kanalı övmüyoz ki vadiyi övüyoruz kanalı napacan![]()
dostlar modlardan birine mesaj atında bu konuyu son bölüm yorumlarıyla birleştirsin...son bölüm mesajlarınıda bu konu üstünden yapak ne dersiniz...darksaal burlardamısın darksaallllllllllllllllll![]()
dostlar modlardan birine mesaj atında bu konuyu son bölüm yorumlarıyla birleştirsin...son bölüm mesajlarınıda bu konu üstünden yapak ne dersiniz...darksaal burlardamısın darksaallllllllllllllllll![]()
TNT'de ki dönem de cok güzeldi.. 129.Bölümün ilk sahnesi hayran birakiyor.. Polat Alemdar'i en kisa zamanda o sahnede ki haliyle görmek dilegi ile.. Sakal sapka ile ayri bir karizmasi vardi..