Kurtlar Vadisi Pusu 186.Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynen VADİ GÜNÜ heycanla bekliyoruz

Adil Bey ölmeyeydi iyiydi ya :(

İnşallah hayaldir. Adil Bey lazım bize.

ölmedi ki o nerden çıktı adil ölmez öyle :D

takas kardeş ben bilmiyordum dün tv de izledim kanal d şimdide perşembe 23 00 te galip dervişi koymuş çok enteresan bu sezon kanal d vadiyi bitirmek için ne kadar çok diziyi heba etti anlaşılan hala ders almamışlar .bence seneye vadiyi transfer etsinler bu konuda kapansın yoksa kanal d ye dizi dayanmıyacak
d kanal demişken....geçen bi rüya gördüm...vadi kanal d ye transfer oluyodu...önceleri küfür ettiğimiz kanala o zaman iltifat mı etcez laaaaaaa...d kanal logosu ve vadi..olmaz olamaz olamayorrrrrrrrr.....qu.[😉]:F:emmersed:

aga biz kanalı övmüyoz ki vadiyi övüyoruz kanalı napacan :D

eğer adil ölürse ki büyük ihtimal zaten ölücek 5 6 bölüme kadar ihtiyarların başkanı polat alemdar olucak eğer adil bey yaşarsa polat başkan olamaz

dostlar modlardan birine mesaj atında bu konuyu son bölüm yorumlarıyla birleştirsin...son bölüm mesajlarınıda bu konu üstünden yapak ne dersiniz...darksaal burlardamısın darksaallllllllllllllllll:wink:

dostlar modlardan birine mesaj atında bu konuyu son bölüm yorumlarıyla birleştirsin...son bölüm mesajlarınıda bu konu üstünden yapak ne dersiniz...darksaal burlardamısın darksaallllllllllllllllll:wink:

@darksaal? :D

- - - Ekleme - - -

@darksaal? :D

TNT'de ki dönem de cok güzeldi.. 129.Bölümün ilk sahnesi hayran birakiyor.. Polat Alemdar'i en kisa zamanda o sahnede ki haliyle görmek dilegi ile.. Sakal sapka ile ayri bir karizmasi vardi..

bu bölüm bazı sahneler hariç sıkıcıydı buna rağmen reytinglerin yükselmesi güzel...[sm=s17.gif]:d