Kurtlar Vadisi Pusu 186.Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tekkeyi bekleyen çorbayı içer misali...takas tencereyi hepten yutmuş heral...4 sayfa şimdiden iyi...:d

Lan bu Poyraz Adil Beyin gözlerini çıkartıp aşağı atıyo dimi?
Vallaha eğer gözlerini çıkartırsa ve aşağı atıp öldürürse varya... Tövbe ya ulan ben ağlarım lan adil beyi çok seviyodum en yakın zamanda polatın da sençerin gözlerini halletmesi lazım

Fragmana bakilirsa Ömer Baba ve Elif e birdey olmuyor ama kapinin önündeni korumalarin gözlerini oynus Poyraz. Bu Bölümde ülke gündemime isik tutacak ve Adil Bey in de gözler gitmis. Vadi de Poyraz esmeye basladi

Fragmana bakilirsa Ömer Baba ve Elif e birdey olmuyor ama kapinin önündeni korumalarin gözlerini oynus Poyraz. Bu Bölümde ülke gündemime isik tutacak ve Adil Bey in de gözler gitmis. Vadi de Poyraz esmeye basladi
Hoş geldin aga :😱

hoşgeldin kardeş özledik ya

+7 yas sinirina iyice takildim nedense.. Zaten genel anlamda da istiyordum ama Poyraz'in gelisiyle artik sart oldu. Cocuk dizisi sanki, +7 yas hangi mantiga sigiyor allah askina..

aga +13 olsa 11 de başlaması lazım bunu göze alıyon mu +7 devam eder sorun etme bu kadar

benim için sorun yok tv den sonra internetten de izlediğim için :kiki:

- - - Ekleme - - -

ekledim aga sağolasın :D

Kurtlar Vadisi Pusu atv WEB-HD

Moderatörün son düzenlenenleri: