Kurtlar Vadisi Pusu 184. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darksaal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar yönetmenden ziyade senaryo tıkanmaya başladı yav vadiyi çok seviyorum ama şu eleştirileri yapmam lazım çünkü polatın şu yüz meselesine aşırı derecede gıcık oldum adamı aylardır görmüyoruz yeter artık valla
şu ihtiyarlar işi biran önce kapanmalı ve yeni bi senaryo ortaya çıkmalı masonlar falan bişeyler olmalı heycan artmalı tekrardan bu bölüm son 30 dk hariç heycan meycan yoktu tekrar söylüyorum PANA FİLM KÖRFEZ BÖLÜMLERİNE HAZIRLANIYO BU BÖLÜMLERİ TAKMIYOLAR

aga sana ne oldu hayırdır bugün sonun da bizim 3 4 bölüm önceden belli söylemek istediklerimizi anladın helal olsun aynen artık senaryo tıkandı yeni bişeyler bulmaları lazım

vadinin en kötü bölümü diğer diizlerin en iyi bölümünden kat ve kat süperdir ama bizvadiden daha güzel şeyler bekliyoruz tek rakibimiz kendimiz kendi kendimizi geçmemiz lazım ama bu bölümle geçemedik

Vadi'ye DERİN bi DARBE lazım. Mesela yarın 13'ün altına düşse ne güzle olur :D

- - - Ekleme - - -

vadinin en kötü bölümü diğer diizlerin en iyi bölümünden kat ve kat süperdir ama bizvadiden daha güzel şeyler bekliyoruz tek rakibimiz kendimiz kendi kendimizi geçmemiz lazım ama bu bölümle geçemedik

TAbi aga. 2 sene önceki ATV'deki bölümlerden sonra bu bölümler var ya Vuhuuu :Z

aga geçen bölümlerde siz çok abartıyodunuz ama bu bölüm harbiden senaryonun tıkandığı belli oluyo
doğru abi o kadar haberi çıktı inşallah doğrudur bence o bölümlere hazırlanıyolar bu izlediğimiz bölümü en az 3 hafta önce çektiler
polatın yüz meselesini biran önce halletmeleri lazım kaç hafta oldu vallahi billahi necatiyi özledim :D

aga vadinin düşük almasını mı istiyonuz oha :D vadi düşük alınca ben üzülüyom inşallah fark atarız yine :D

aga geçen bölümlerde siz çok abartıyodunuz ama bu bölüm harbiden senaryonun tıkandığı belli oluyo
doğru abi o kadar haberi çıktı inşallah doğrudur bence o bölümlere hazırlanıyolar bu izlediğimiz bölümü en az 3 hafta önce çektiler
polatın yüz meselesini biran önce halletmeleri lazım kaç hafta oldu vallahi billahi necatiyi özledim :D

Cidden 3 hafta önce aga. darksaal o helikopterli çekimi sahnesini 3 hafta önce paylaşmıştı. :D Resmini :D

yok aga düşme falan yok :D
yatağa attı derken farklı anlam mı çıakrıyon olm yatağa fırlattı operasyona gitti bişey yapmadı :D

aga önemli olan niyet benim aklımdan öyle bişey geçmedi