legolas9900
Favori Üye
Aynen aga ben fragmana bakarken masonlar sandım ama değilmişİhtiyarların yeni yeri bir an için masonlar gibi geldi heyecanladım iyice.
Yav ne bu be hala atlamadım fragmanın etkisini 8 gün boyunca sürer bu etki 7 gün fragman etkisi+1 gün bölümün etkisi
- - - Ekleme - - -
Aynen aga ben fragmana bakarken masonlar sandım ama değilmişEski mekan değil mi orası
Akif'in bu şekilde vurulması senaristlerin kurtlarvadisiforumu nu takip ettiğinin kanıtıdır
bu gidişle sencerin arkasından ben bile çıkabilirim...zaten nah kafam kadar genişledi iyice senaryo....her hafta ringde şampiyonluğa çıkıpta dayak yemekten gözü moraran boksör
gibi ayrılıyom ekran başından....
ben çıksaydım leyla hariç herkes meftaydı ilk bölümden.....piyasada adam kalmayınca diziye korsan figuran sürerdik artık....
Doğruya doğru. forumda Akif'e kan kustular. Akif'i seven 1 kişiysee sevmeyen 1000 kişi
- - - Ekleme - - -
Sen çıksan süper olur aga.
Ama reyting getirmezki
nasıl siliyozz...Aga o küfürü sil çabuk ban yersin hee
Altta mesaj düzenleme paneli var aga orada sil yazıyor sile bas yaparsınnasıl siliyozz...
yes ....sildim.....gerçi küfür değil...argo statüsünde bi sözcük ama olsun...yinede temiz toplum kampanyasına uyalım.....ve uyduralım......Altta mesaj düzenleme paneli var aga orada sil yazıyor sile bas yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?