Kurtlar Vadisi Pusu 181.Bölüm Tahminleri

34rcp44

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,210
Puanı
610
Bebek Hasanzade yeni bir açıklama yaptı işte o yazı:
[h=5]“KURTLAR VADİSİ PUSU” – 181.(YENİ)
P.S. – YAPTIĞIMIZ AÇIKLAMALARIN HİÇBİRİSİ GİZLİLİK HAKLARINA AYKIRI DEĞİLDİR... YENİ BÖLÜMÜN YAZILI FRAGMANI GİBİ KENDİMİZE HAS BİR AÇIKLAMADIR...
--------------------------------------------------------------------------------------------------
181. Bölüm ilk olarak Polatın yüz ameliyatıyla ilgili ilkin müdahele-ameliyatla ilgili gelişmeler olucak.KGT elemanları arasında yine Akif aklı ve insiyetiviyle verdiği kararlarda diğer arkadaşlarından bikaç adım öne çıkacak.Adil bey, Kırmızı Kitap ve Hoca’yla ilgili çok önemli gelişmeler olucak(üçü de farklı-farklı gelişmeler)..Hiçkimselerin haberi olmadan bazı karakterler Polat ve arkadaşlarına önemli yardımda bulunarak işbirliği içinde olucak.
YİNE BAZI KARAKTERLER ÖLEREK DİZİYE VEDA EDİCEK.BÜTÜN SİNİRLERİN GERİLDİĞİ VE CİDDİYETİN FAZLA OLDUĞU YERLERDE BİLE “KURTLAR VADİSİ PUSU” İZLEYİCİLERİNİ ZAMAN-ZAMAN GÜLDÜRMEYİ DE BAŞARICAĞI BİR BÖLÜM SONUNDA İZLEYİCİLER <<ŞOK BİR SAHNEYLE KARŞILAŞICAK>>
Daha fazlası haftaya ATV ekranlarında yayınlanıcak olan “Kurtar Vadisi Pusu” 181.(YENİ) bölümünde...!!! Sakın Kaçırmayın...!!![/h]

ATV eski reklam düzenine dönerse uçarız uçarız uçarız bi daha uçarız
mshareketliifade425cw.gif

- - - Ekleme - - -

1'e handikaplı girin. Üstte muhtemel.

Afbuyur :X

inşallah atv geçen haftaki gibi saçmalamazsa 16 üstü gelir söylim

Yine olaylar olaylar. Süper olaylar var aga ya. Kim ölecek. Polat'a kimler yardım edecek.
Bölüm sonu şok bir olay varmış. Allah heyecanlandaım. Hem de çok. OFfff. Pff. Nası uyucam şimdi ya. Off. Çok seviom bu diziyi ya.

Sıcak bastı beni. Off

reklam düzeni sorun değil sorun şu erken başlaması

- - - Ekleme - - -

reklam düzeni sorun değil sorun şu erken başlaması

Forum İstatistikleri

Konular
176,358
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06