zaten benim amacım siz vadiseverlerı eleştirmek deildi her görüşe saygılıyım .hepinizi çok seviyorum sizinle olmaktan çok mutluyum
ayrıca sizlerden çok şeyler öğrenıyorum
Biz de
zaten benim amacım siz vadiseverlerı eleştirmek deildi her görüşe saygılıyım .hepinizi çok seviyorum sizinle olmaktan çok mutluyum
Dediğim gibi aksiyon eiyasetten daha iyi reyting getiriyo. Bence tam tersi olsa daha güzel ama gerçekler böyle
Abi tamam bölüm güzeldide başlarda aksiyon yoktu bu sene alışmışız aksiyona onun için böyle diyoruz yoksa bölüm güzeldiya bazı arkadaşlar ilk bir saat güzel deıldı dıye yorum yapıyorlar ınanamıyorum bölümün tekrarını biraz evvel seyrettım tek kelime ile baştan sona harikaydı daha bu diziden ne beklenıyor anlamış deılım adamlar 4 gün boyunca 123 dakikalık sinema tadında dizi çekiyorlar.tamam geçen 2 haftalık bölümler gerçektende vasatı aşamadı ama bu hafta benim ölçütlerimde muazzam bölümdü.bazı arkadaşlar sonlara doğru güzelleşti ibaresi kullanıyor zaten dizilerin çoğu sonlara doğru heyecanlanır.zaten bölüm aksiyonla başladı
sadece bu hafta sencerın konuşmaları fazlaydı sizde bundan sıkıldıysanız yapacak bişey yok o konuşmaların o kadar çok önemi varki günümüz siyasetinden kesitler sunuyor bizlere açılım sürecinin nasıl baltalandığından bahsedıyor.zatan vadiyi vadi yapan aksiyon sahnelerinden ziyade siyasette ileriye ışık tutmasıdır.yani sıkıcı konuşmalar vadinin varoluş biçimidir .ya arkadaşlar sizler vadinin 97 bölümlük kısımını izlemedınız mı tekrardan seyredın baştan sona aksıyon mu vardı yada herbölümü muhteşem miydi .öyle bişeyin olması imkansız.dünkü bölüm için emeği geçen bütün ekibe sonsuz teşekkürler emeklerine sağlık akıllarına sağlık harika bölümdü reytinglerin düşük çıkmasının nedenıni tartışalım ama bunu tartışırken dünkü bölüme laf söylemek biraz ayıp kaçar gibime geliyor .inanın dünkü bölüm baştan sona aksiyon olsa bile reytingler bundan farklı olmazdı.bu reytınglerde son 3 haftadır acayip işler oluyor anlamak mümkün deil sadece vadıye bakmayın my nın ab reytınglerıne bakın derım .
recep kardeş dizi zaten heyecanla ve çatışma sahnelerıyle başladı akıfın polatı yakalama olayıyla heyecanlandık abdül ıle cahıtın çatışma sahnelerıylede aksiyon seyrettık bence burda 1 saatlık bölümde insanları sıkan sencer sahnelerının çok fazla konuşma sahnelerınden oluşmasıydı . o konuşmaları diziye yaysalardı bu kadar sıkıcı olmazdı umarım sizler açısından
bence kısmalarından çok bölümlere yaymaları lazım dünkü bölümde sencerle adil beyın konuşmaları kesıntısız 10 dakıka sürmüştür bence problem burada. kısa kısa ama başında ortasında sonunda gibi olsa o zaman kımseyı sıkmaz
Akifi polat yapmaya çalışıyo senaristler farkındamısınız
Akifi polat yapmaya çalışıyo senaristler farkındamısınız
Haklısın da polat mematiye demiştiki az kaldı yanına gelecem bence polat diziden çıkacak tüm kapılar buna çıkıyorbence polat çıkmaz diziden ama bu sene ara verirler gibime geliyor konsept değiştirerek.bu senenın sonlarına doğru tapınakçılara bağlarlarve ara olur .zaten bahadır kanal 24 tekı programda vadiyi zirvede bitirmek ıstıyoruz demişti olaylarda onu gösterıyor.tapınakçılarıda çıkarırlarsa top olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?