Kurtlar Vadisi Pusu 181. Bölüm Fragmanı, Özeti ve Fotoğraflar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen. Perşembe konusu bugünden başka konuşulmaz zaten. Bzi pazar'a kadar burdan konuşuruz :ok:

uff yerle bir etmişiz yine ama oranlar ilk 1 saatin yüzünden yüksek gelmemiş olsun haftaya teklafi ederiz

Neyse agalar. Ben okula gidecem. 2-3 saatlik işim var. Hadin sağlıcakla kalın.

benimde işim var saat 23 gibi burdayım ...allah izin verirse....bu gece ilk konumu açmayı düşünüyom...vadiye nasip olcak ilk konu.....:triumphant:

Gelecek haftlarda bir baslik altinda hersey yapilmak isteniyorsa bence tek baslik olmali ozaman. "Kurtlar Vadisi Pusu 182.Bölüm" diye baslik acilisin, bölüme dair HERSEY burada yazilsin, yorumlansin, yüklensin.. Baska türlü olmaz. Cünkü ister istemez, diger basliklara da yorum yaziliyor

Tabiki benim ki sadice bir öneri.. Mesela gelecek hafta "Kurtlar Vadisi Pusu 182.Bölüm" basligi acilir.. Bölüm ile ahlakali, Fragman, Özet, Fotograflar, Yorumlar, Düsünceler, burda paylasilir.. Yeni Bölüm tahmini olarakta ayri bir baslik acilir (183.Bölüm tahminleri)

Bence bu sekil en dogrusu olur. Bizlere sayfa yetmez ama neyse. Basligin kimin actiginda, bence fark etmiyor. Nede olsa herkez yazidigi yorumla zaten baslikta katkisi oluyor..

Tabiki bu dedigim sadice bir öneri..

ya bazı arkadaşlar ilk bir saat güzel deıldı dıye yorum yapıyorlar ınanamıyorum bölümün tekrarını biraz evvel seyrettım tek kelime ile baştan sona harikaydı daha bu diziden ne beklenıyor anlamış deılım adamlar 4 gün boyunca 123 dakikalık sinema tadında dizi çekiyorlar.tamam geçen 2 haftalık bölümler gerçektende vasatı aşamadı ama bu hafta benim ölçütlerimde muazzam bölümdü.bazı arkadaşlar sonlara doğru güzelleşti ibaresi kullanıyor zaten dizilerin çoğu sonlara doğru heyecanlanır.zaten bölüm aksiyonla başladı
sadece bu hafta sencerın konuşmaları fazlaydı sizde bundan sıkıldıysanız yapacak bişey yok o konuşmaların o kadar çok önemi varki günümüz siyasetinden kesitler sunuyor bizlere açılım sürecinin nasıl baltalandığından bahsedıyor.zatan vadiyi vadi yapan aksiyon sahnelerinden ziyade siyasette ileriye ışık tutmasıdır.yani sıkıcı konuşmalar vadinin varoluş biçimidir .ya arkadaşlar sizler vadinin 97 bölümlük kısımını izlemedınız mı tekrardan seyredın baştan sona aksıyon mu vardı yada herbölümü muhteşem miydi .öyle bişeyin olması imkansız.dünkü bölüm için emeği geçen bütün ekibe sonsuz teşekkürler emeklerine sağlık akıllarına sağlık harika bölümdü reytinglerin düşük çıkmasının nedenıni tartışalım ama bunu tartışırken dünkü bölüme laf söylemek biraz ayıp kaçar gibime geliyor .inanın dünkü bölüm baştan sona aksiyon olsa bile reytingler bundan farklı olmazdı.bu reytınglerde son 3 haftadır acayip işler oluyor anlamak mümkün deil sadece vadıye bakmayın my nın ab reytınglerıne bakın derım .

bölüm süper di beyler fazla söze gerek yok

aynen kardeş harika bir bölümdü millet takmış ılk bır saatı ıyı deıldı dıye kesınlıkle katılmıyorum tekrarını tekrar seyretsınler sonra yorum yapsınlar demınde belırttığım gıbı sadece ak saçlı ıle sencerın uzun konuşmaları vardı oda sıktıysa bılemem

evet yoktular sadece mete aymarın silah sesleri vardı

Agalar Kurtlar Vadisinin müzikleri müthiş be şu anda dinliyorum of dehşetül vahşett

- - - Ekleme - - -

Agalar Kurtlar Vadisinin müzikleri müthiş be şu anda dinliyorum of dehşetül vahşett

bence polat 182 deilde 183. bölümde sahalara dönüş yapar ve ortalık kan gölüne döner

haftaya heyecan tavan yapar bütün ekip yakalandı kara hariç.ya bu bölümde karanın adamıda gözükmedi

@China abim kötü derken 175 177 gibi değili kastettik biz. Yoksa siyasi konuşmalar benim için çok önemlidir. Ama siyasi konuşmalar pek aksiyon kadar reyting getirmez. Ben o anlamda söylemiştim.

polatı erkan kurtarır abdülle eşrefide pusat erhan baki kurtarır

- - - Ekleme - - -

ya bazı arkadaşlar ilk bir saat güzel deıldı dıye yorum yapıyorlar ınanamıyorum bölümün tekrarını biraz evvel seyrettım tek kelime ile baştan sona harikaydı daha bu diziden ne beklenıyor anlamış deılım adamlar 4 gün boyunca 123 dakikalık sinema tadında dizi çekiyorlar.tamam geçen 2 haftalık bölümler gerçektende vasatı aşamadı ama bu hafta benim ölçütlerimde muazzam bölümdü.bazı arkadaşlar sonlara doğru güzelleşti ibaresi kullanıyor zaten dizilerin çoğu sonlara doğru heyecanlanır.zaten bölüm aksiyonla başladı
sadece bu hafta sencerın konuşmaları fazlaydı sizde bundan sıkıldıysanız yapacak bişey yok o konuşmaların o kadar çok önemi varki günümüz siyasetinden kesitler sunuyor bizlere açılım sürecinin nasıl baltalandığından bahsedıyor.zatan vadiyi vadi yapan aksiyon sahnelerinden ziyade siyasette ileriye ışık tutmasıdır.yani sıkıcı konuşmalar vadinin varoluş biçimidir .ya arkadaşlar sizler vadinin 97 bölümlük kısımını izlemedınız mı tekrardan seyredın baştan sona aksıyon mu vardı yada herbölümü muhteşem miydi .öyle bişeyin olması imkansız.dünkü bölüm için emeği geçen bütün ekibe sonsuz teşekkürler emeklerine sağlık akıllarına sağlık harika bölümdü reytinglerin düşük çıkmasının nedenıni tartışalım ama bunu tartışırken dünkü bölüme laf söylemek biraz ayıp kaçar gibime geliyor .inanın dünkü bölüm baştan sona aksiyon olsa bile reytingler bundan farklı olmazdı.bu reytınglerde son 3 haftadır acayip işler oluyor anlamak mümkün deil sadece vadıye bakmayın my nın ab reytınglerıne bakın derım .

abicim biz öyle ilk bi saatine kötü demedik zaten bölüm tamamiyle güzeldi bizim demek istediğimiz ilk 1 saat içinde heyecan yaratıcı bir sahne olmadı yoksa bölüm güzeldi.

zaten benim amacım siz vadiseverlerı eleştirmek deildi her görüşe saygılıyım .hepinizi çok seviyorum sizinle olmaktan çok mutluyum
ayrıca sizlerden çok şeyler öğrenıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...