Kurtlar Vadisi Pusu 181. Bölüm Fragmanı, Özeti ve Fotoğraflar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ooooooooooooo..hoşgeldiniz agalar ....gözümüz yollarda kaldı yaaaaaaa..sizleri reklam olmadan da pistlerde görmek isteriz...:ok:

- - - Ekleme - - -

30 sayfaya taşıdım konuyu şu ana kadar....:168:

Polat giderse dizi biter aga

zaten polat çıkarsa kimse dizide tutunmaz bende dahil ama diceksiniz memati çakır gitti izlendi ama buseferki öyle bişeydeğil onlar çıktığında yerine izlettirecek adam vardı ama şimdi yok senaristler büyük ihtimal polatın yerine akifi sevdirip onu getirmeyi planlıyolar ama boşuna ben akifi sevmiyorum vede polatın yerine geçebilicek bir adam değil

- - - Ekleme - - -

ooooooooooooo..hoşgeldiniz agalar ....gözümüz yollarda kaldı yaaaaaaa..sizleri reklam olmadan da pistlerde görmek isteriz...:ok:

- - - Ekleme - - -

aga valla bi aksiyon adrenalin olur diye bekledim ama malesef bu bölümde hayal kırıklığına uğradım bölüm güzeldi bişey demiyorum ama 4 haftadan belli beklenen patlamayı yapamadık bu bi gerçek

- - - Ekleme - - -

İyi taşımın 30 sayfa ga. Bölüm bitsin. Burdan akarız :ok:

- - - Ekleme - - -

Son 4 dk.

- - - Ekleme - - -

SBT ‏@sbtanaliz
22:30 - 22:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 15.09 , 2) STAR: 7.75 , 3) TRT1: 5.19 , 4) KANALD: 4.89 , 5) KNLTRK: 0.79

İyi taşımın 30 sayfa ga. Bölüm bitsin. Burdan akarız :ok:

- - - Ekleme - - -

Son 4 dk.

- - - Ekleme - - -

SBT ‏@sbtanaliz
22:30 - 22:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 15.09 , 2) STAR: 7.75 , 3) TRT1: 5.19 , 4) KANALD: 4.89 , 5) KNLTRK: 0.79
inşallah...busefer eken olmasın bak......offffffffffffff...reytinglere bak...finalinde dizinin 16 yı yalayalım bu kez....

- - - Ekleme - - -

perşembe anlığı 15 kayıtlı 31 misafir....buna rağmen şu ana kadar bu konu perşembeyi ikiye katlamış durumda....tüm vadiciler bu konuya aksaydı perşembe gecesi kesin çökerdi.....:a..s.:

evet....vadi bu akşam 15 lerde geziyor yine.....leylanın vurulması finali olcak dizinin herhalde.....:sour:

Kara yardırdı ama Polat ölüyor gibi ha. :(

üff be ne sahneydi polat leylayı vurucak of of millet dizi görsün

Annaaaaaaaaaaaam Leyla'yı Polat vurmuş 😱

kimmmmmmmmmmmmmm ateşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ettiiiiiii laynnnnnnnnnnnn...rtükkkkkkk göreve rtükkkkkkkkkkkkk.......leylayı vuruyolarrrrrrrrrrrrr....[8|]

ben artık diğer bölümü düşünüyorum abdülle eşrefe ne olucak

Abdülhey, Eşref, Temirhan, Leyla, Polat, Hoca, Adil Bey off. 182. Bölüme kaldı hepsi

- - - Ekleme - - -

Vadi tarihinin en uzun bölümü ve süüper bir bölüm :Z

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...