Kurtlar Vadisi Pusu 181. Bölüm Fragmanı, Özeti ve Fotoğraflar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vadi cok durgun gidiyo bence ...

Adil beyle sencerin konuşmaları çok iyiydi

evet.....baya bir iyiydi.....bu maskeli saçmalığıda bitsede bir polatı görsek.....:bağır:

21:30 - 21:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 13.86 , 2) STAR: 7.53 , 3) KANALD: 7.33 , 4) TRT1: 4.14 , 5) SMNYL TV: 1.72

diziye dalıpta forumu unutmayın.....:a..s.:unutan rüyasında deli hüsnüyü görsün.....

- - - Ekleme - - -

anam.............geliyolar ......kaçın...........😱ha:

- - - Ekleme - - -

bu akifi vurana özel ödül vermeli.....:bağır:

- - - Ekleme - - -

leylacığımmmmmmmmmmmmmmmmmm.....uyyyyyyyyyyy...uyyyyyyyyyyyy...uyyyyyyyyyyyyy.....sana kıyan eller .....kışlada soğan doğrasın.....:bağır:

Leyla benim olm

- - - Ekleme - - -

diziye dalıpta forumu unutmayın.....:a..s.:unutan rüyasında deli hüsnüyü görsün.....

- - - Ekleme - - -

anam.............geliyolar ......kaçın...........😱ha:

- - - Ekleme - - -

bu akifi vurana özel ödül vermeli.....:bağır:

- - - Ekleme - - -

leylacığımmmmmmmmmmmmmmmmmm.....uyyyyyyyyyyy...uyyyyyyyyyyyy...uyyyyyyyyyyyyy.....sana kıyan eller .....kışlada soğan doğrasın.....:bağır:

Leyla benim olm

poaltın kurtuluşu zor biraz.....:winkk:

- - - Ekleme - - -

bu yeni adam da neyin nesi yaaaaaaaaaaaaa.....:ghost:

talha tuzağa düşecek...:nonchalance:..polatı da yakcak ....kendini de....

- - - Ekleme - - -

bu yeni gözlüklü .....zeki bir adama benziyor....:afro:

21:45 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 14.95 , 2) KANALD: 5.73 , 3) TRT1: 5.14 , 4) STAR: 4.57 , 5) SMNYL TV: 1.88

- - - Ekleme - - -

Kara ya bak hahaha

takasda banlanma telaşı var herhalde.....:winkk:

- - - Ekleme - - -

ha ha haaaaaaaaaaaa......şok...şok..şok....imdattan müthiş intikam göndermesi.....:beaten:

bu kuzey vargın müthiş oyuncu.....ama bu bölüm bence adil bey gidici gibi duruyor.....(b)

polat iyi yırttı yine....uyuşturucu bir taraftan....çok sert geçecek bu kış.....[X(]

- - - Ekleme - - -

polat gidecek herhalde artık.....:ok:

Ali Candan :T
Çakır :T
Elif :T
Memati :T

O nası bi sahneydi ya :T

arkadaşlar ben başından belli söylüyorum polat gidici bu acı bi gerçek yavaş yavaş bize dikkat ederseniz senaristler polat dışında akife özellikler vererek sevdirmeye çalışıyo...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...