WesTxCoasT
Favori Üye
bu hafta .....hafta sonu ile perşembe hariç diğer günleri geçeriz gibi...yeterki hız kesmesin konu.....s..a.Konu reyting konusu gibi oldu helal olsun. [sm=s15.gif]
Konu reyting konusu gibi oldu helal olsun. [sm=s15.gif]
demekki babadan oğula geçen saltanat gibi...vadidaş dan vadidaşa geçiyor.....:congratulatory:Aga o imzayı nerden buldun
2-3 hafta önce ben yapmıştım ama sadece ben kullanmıştım
burada da havalar bozuk pc gidip geliyo sürekli....He ya. Özet yeni başladı.
Her zamanki gibi bilgisayardan canlı izliyorum ve bütün reklamdan faydalanabiliyorumburada d
- - - Ekleme - - -
SBT @sbtanaliz
20:00 - 20:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) FOX: 4.62 , 2) KANAL7: 3.96 , 3) ATV: 3.84 , 4) STAR: 3 , 5) KANALD: 2.41
okey.... yorum yapcak olursan buraya yap vadi yorumlarını...:beaten:Aga ben vadi bitince buraya gelirim
- - - Ekleme - - -
Siz niye tv den izlemiyonuz ben tv de son ses izlerim hep
Aga ben vadi bitince buraya gelirim
- - - Ekleme - - -
Siz niye tv den izlemiyonuz ben tv de son ses izlerim hep
ooooooooo...özet bile coşanze...boya - badana işlerine ya ara verdiler....yada polat baskın yaptı inşaata...:beaten:
Niye bölümden sonra geliyon?Reklam aralarında da gel.
Aga böyle hem dorumda oluoym hem de özeti izliyom işte.Daha iyi oluyo
- - - Ekleme - - -
SBT @sbtanaliz
20:15 - 20:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 6.42 , 2) FOX: 4.51 , 3) KANALD: 3.78 , 4) STAR: 3.56 , 5) TRT1: 2.79
ooooooooo...özet bile coşanze...boya - badana işlerine ya ara verdiler....yada polat baskın yaptı inşaata...:beaten:
gitar müziği çıktı yine....benim gitar smile kaybolmuş...onla rap yapcaktım olmadı....Rating Mühendisi @ratingmuhendisi
Totalde 8.01 ratingle Kurtlar Vadisi lider! 6.22 ratingle Yetenek Sizsiniz 2. sırada! 5.75 ratingle İntikam 3. sırada!
Rating Mühendisi @ratingmuhendisi
AB'de 7.52 ratingle Kurtlar Vadisi lider! 6.26 ratingle Yetenek Sizsiniz 2. sırada! 4.63 ratingle İntikam 3. sırada!
- - - Ekleme - - -
SBT Badana bitti ama TNS de bitmiştir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?