aynen aga hele ki bu hafta tüm dizilerini 20.30 da başlatıyo özeti kısa tutuyo eğer vadiye de öyle yaparsa felaket olur
eğer bunuda öyle başlatırsa reytingler yine yükselmez yerinde saymaya devam eder.
aynen aga hele ki bu hafta tüm dizilerini 20.30 da başlatıyo özeti kısa tutuyo eğer vadiye de öyle yaparsa felaket olur
Gecen hafta yapilan hata bu aksam da olursa, bu sefer cok fena etkileniriz..
Valla ATV'ye bi mesaj yolladım ama işe yarayacağını sanmam.![]()
1 kişi değil 1000 kişi aynı anda mesaj atsaydı ozaman işeyarardı![]()
aynen öyle.
- - - Ekleme - - -
Biz Tetikte olalım da. 20:30'da bile başlayabilir![]()
adres linkini bir atabilcenmi buraya....bir elin nesi var....iki elin sesi var....pana info ya at
reklam düzenine sadece atv karışabiliyor....ama pananın ricası tabiiiiki de kurumsal olarak ricası işe yarayabilir....ancak ne kadar müdahil olur konuya orası mechul...:mmm:
prıme tıme 20.00-23.00 arası...oluyor ....ya geçen hafta görüldü hem erken başladı hemde reklam düzensizliği nedeniyle reytınglerde azalma oldu sonuçta kanal para kazanan bır kurum reklam verenlerde reytıngı yüksek olan yapımlara reklam verıyorlar.bence atv nınde işine gelir.
ancak ben prime time meselesinden anlamam acaba 21 15 te başlayınca prıme tıme gırmıyor mu
aydınlatacak arkadaşlar aydınlatırsa sevınırım ben bu konularda epey bır cahılım de