Kurtlar Vadisi Pusu 181. Bölüm Fragmanı, Özeti ve Fotoğraflar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu reyting konusu gibi oldu helal olsun. [sm=s15.gif]

saol hızlı arkadaş cevabında adın gibi olmuş

- - - Ekleme - - -

az kaldı az

prıme tıme 23 de bitiyosa bu durumda 2 sebep olabilir.....1..özelreklam kuşakları...2.prıme tımenin bitişi olan 23 de diziyi bitirip yeni programı erken başlatma...sonuçta buda atvnin yaptığı deney...geçen hafta olmadı...vadiciler beğenmedi bu sistemi...bu hafta değişmesi gerek yani....😡 aynen öyle.....

- - - Ekleme - - -

bişey değil chına....

- - - Ekleme - - -

Konu reyting konusu gibi oldu helal olsun. [sm=s15.gif]
bu hafta .....hafta sonu ile perşembe hariç diğer günleri geçeriz gibi...yeterki hız kesmesin konu.....s..a.

- - - Ekleme - - -

bu geceki reyting düzeni kvp nin reklam düzenine bağlı bir nevi....s..a.

Aga o imzayı nerden buldun :X

2-3 hafta önce ben yapmıştım ama sadece ben kullanmıştım :F
demekki babadan oğula geçen saltanat gibi...vadidaş dan vadidaşa geçiyor.....:congratulatory:

- - - Ekleme - - -

bu gece vadi öncesi ve sonrası 24 e kadaR UÇUŞLAR SERBESTTİR....s..a.

arkadaşlar...bu geceki vadi ile ilgili olan mesajlarınızı anlık yorumlarda dahil burada yapalım....hem konu rekora gider..hemde gereksiz tartışmalardan kaçınmış oluruz.....bu gece burdayım ben ....haberiniz olsun....:oley::very_drunk::mge: okeyyyyyyyyyyyy.......

Bu gece Perşembe reyting konusu yok. Bütün Vadidaşlar buradayız :oley:

Oh be eski düzen gelmiş vadi coşar

He ya. Özet yeni başladı. :Z

Her zamanki gibi bilgisayardan canlı izliyorum ve bütün reklamdan faydalanabiliyorum :X :X

- - - Ekleme - - -

SBT ‏@sbtanaliz
20:00 - 20:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) FOX: 4.62 , 2) KANAL7: 3.96 , 3) ATV: 3.84 , 4) STAR: 3 , 5) KANALD: 2.41

Son düzenleme:
evet...arkadaşlar son 15 dakika kaldı..heyecan dorukta....:beaten:

- - - Ekleme - - -

He ya. Özet yeni başladı. :Z

Her zamanki gibi bilgisayardan canlı izliyorum ve bütün reklamdan faydalanabiliyorum :X :Xburada d

- - - Ekleme - - -

SBT ‏@sbtanaliz
20:00 - 20:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) FOX: 4.62 , 2) KANAL7: 3.96 , 3) ATV: 3.84 , 4) STAR: 3 , 5) KANALD: 2.41
burada da havalar bozuk pc gidip geliyo sürekli....

Aga ben vadi bitince buraya gelirim

- - - Ekleme - - -

Siz niye tv den izlemiyonuz ben tv de son ses izlerim hep

Aga ben vadi bitince buraya gelirim

- - - Ekleme - - -

Siz niye tv den izlemiyonuz ben tv de son ses izlerim hep

Niye bölümden sonra geliyon? (b) Reklam aralarında da gel.

Aga böyle hem dorumda oluoym hem de özeti izliyom işte. :Z Daha iyi oluyo :X

- - - Ekleme - - -

SBT ‏@sbtanaliz
20:15 - 20:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 6.42 , 2) FOX: 4.51 , 3) KANALD: 3.78 , 4) STAR: 3.56 , 5) TRT1: 2.79

Niye bölümden sonra geliyon? (b) Reklam aralarında da gel.

Aga böyle hem dorumda oluoym hem de özeti izliyom işte. :Z Daha iyi oluyo :X

- - - Ekleme - - -

SBT ‏@sbtanaliz
20:15 - 20:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 6.42 , 2) FOX: 4.51 , 3) KANALD: 3.78 , 4) STAR: 3.56 , 5) TRT1: 2.79
ooooooooo...özet bile coşanze...boya - badana işlerine ya ara verdiler....yada polat baskın yaptı inşaata...:beaten:

Rating Mühendisi ‏@ratingmuhendisi
Totalde 8.01 ratingle Kurtlar Vadisi lider! 6.22 ratingle Yetenek Sizsiniz 2. sırada! 5.75 ratingle İntikam 3. sırada!

AB'de 7.52 ratingle Kurtlar Vadisi lider! 6.26 ratingle Yetenek Sizsiniz 2. sırada! 4.63 ratingle İntikam 3. sırada!

- - - Ekleme - - -

ooooooooo...özet bile coşanze...boya - badana işlerine ya ara verdiler....yada polat baskın yaptı inşaata...:beaten:

SBT Badana bitti ama TNS de bitmiştir inşallah.

aslında bu prıme tıme sistemi kötü atv nin...özetini full yayınlayıp saat 24 e kadar yaslamaları gerek vadiyi....güven bananın alacağı reytingleri polat maskesinin ipiyle alır....:encouragement:

Totalde 8.01 ratingle Kurtlar Vadisi lider! 6.22 ratingle Yetenek Sizsiniz 2. sırada! 5.75 ratingle İntikam 3. sırada!

AB'de 7.52 ratingle Kurtlar Vadisi lider! 6.26 ratingle Yetenek Sizsiniz 2. sırada! 4.63 ratingle İntikam 3. sırada!

- - - Ekleme - - -

SBT Badana bitti ama TNS de bitmiştir inşallah.
gitar müziği çıktı yine....benim gitar smile kaybolmuş...onla rap yapcaktım olmadı....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...