Yarin haber siteleri, forumlar vs. calkalanir. O kadar durgun gecmesine ragmen, cok keyifli bir bölümdü. Son sahne soke etti.
oha aga çok mu reklam veriyo21.15 den 22.40 a kadar reklam vermedi
aga bu bölümde aksiyon yoktu ama siyasi ve sosyal diyaloglar süperdi özellikle son kısmı harikaydı
Müthiş bir bölümdü. Sencer gerçek yüzünü gösterdi, hatta yürüdü bile, oysa ki tekelerkli sandalyesi ile iyi uyutuyordu çevresindekileri. Abdülhey'i dahi intikam diyerek çekti yanına. Polat, Sencer'in yakın koruması Mirsad'ı çekti yanına ama olan oldu, Sencer onu hain olarak hemen anladı ve direk infazını gerçekleştirdi, yani öldürdü. Tabi ilk önce Polat, Talha'yı yanına çekmişti. Son sahneye zaten diyeceğim yok. Polat ve Cahit içeriye girer, o esnada Abdülhey hiç beklemeden kurşunu sıkar maskeliye, yani Polat'a, tabi bilmeden. İntikam alacağım diye, yanlışlıkla Polat Alemdar'ı vurdu, yani abisini. Çok kafa karıştırıcı olaylar oldu. Bu bölümden sonra ipler kopacaktır. Sencer artık infaz edilir, yani öldürülür. Adil Bey tekrar başa geçer. Polat, Adil Bey'i kurtarmış oldu aynı zamanda. Gelecek bölümlerde çok müthiş şeyler olacaktır, yani burası zaten belli.
Mete Aymar bir yerde ben genç Semihmiyim bekleyeyim dedi orda çok güldüm.Bölüme gelirsek yine süperdi ama ben daha Sencer'in öleceğini sanmiyorum o ölürse senaryo biter tapınak sahnelerine geçmek zorunda kalırlar o konuyuda yarım sezonda bitiremezler.Bu arada Çeçen komutanı öldüren küpelinin kardeşiymiş.