Kurtlar Vadisi Pusu 179. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yarin haber siteleri, forumlar vs. calkalanir. O kadar durgun gecmesine ragmen, cok keyifli bir bölümdü. Son sahne soke etti.

harbiden gökhan kırdar harika bi adam en az polat kadar bu diziyi sürükleyen adam helal olsun be helal

Off her perşembe aynı duygular. Kalpten gidecez bigün ama. Haydi hayırlısı

- - - Ekleme - - -

Gökhan Kırdar Vadi'yi Vadi yapan en önemli etkenlerdendir. Adam tam bir SANATÇI

o son müzik bi harikaydı ama ya bu sene gökhan abimiz müzik patlaması yaptı resmen

Cok reklam veriyor diye izlemedim bu aksam, yarına netten izleyecegim kismet olursa.

oha aga çok mu reklam veriyo :D 21.15 den 22.40 a kadar reklam vermedi

aga bu bölümde aksiyon yoktu ama siyasi ve sosyal diyaloglar süperdi özellikle son kısmı harikaydı

:D iyi yapmışsın başlarda sıkılabilirsin belki bu hafta aksiyon yapmamışlar ama müziklerle falan işi götürdüler yine :D

Müthiş bir bölümdü. Sencer gerçek yüzünü gösterdi, hatta yürüdü bile, oysa ki tekelerkli sandalyesi ile iyi uyutuyordu çevresindekileri. Abdülhey'i dahi intikam diyerek çekti yanına. Polat, Sencer'in yakın koruması Mirsad'ı çekti yanına ama olan oldu, Sencer onu hain olarak hemen anladı ve direk infazını gerçekleştirdi, yani öldürdü. Tabi ilk önce Polat, Talha'yı yanına çekmişti. Son sahneye zaten diyeceğim yok. Polat ve Cahit içeriye girer, o esnada Abdülhey hiç beklemeden kurşunu sıkar maskeliye, yani Polat'a, tabi bilmeden. İntikam alacağım diye, yanlışlıkla Polat Alemdar'ı vurdu, yani abisini. Çok kafa karıştırıcı olaylar oldu. Bu bölümden sonra ipler kopacaktır. Sencer artık infaz edilir, yani öldürülür. Adil Bey tekrar başa geçer. Polat, Adil Bey'i kurtarmış oldu aynı zamanda. Gelecek bölümlerde çok müthiş şeyler olacaktır, yani burası zaten belli.

Müthiş bir bölümdü. Sencer gerçek yüzünü gösterdi, hatta yürüdü bile, oysa ki tekelerkli sandalyesi ile iyi uyutuyordu çevresindekileri. Abdülhey'i dahi intikam diyerek çekti yanına. Polat, Sencer'in yakın koruması Mirsad'ı çekti yanına ama olan oldu, Sencer onu hain olarak hemen anladı ve direk infazını gerçekleştirdi, yani öldürdü. Tabi ilk önce Polat, Talha'yı yanına çekmişti. Son sahneye zaten diyeceğim yok. Polat ve Cahit içeriye girer, o esnada Abdülhey hiç beklemeden kurşunu sıkar maskeliye, yani Polat'a, tabi bilmeden. İntikam alacağım diye, yanlışlıkla Polat Alemdar'ı vurdu, yani abisini. Çok kafa karıştırıcı olaylar oldu. Bu bölümden sonra ipler kopacaktır. Sencer artık infaz edilir, yani öldürülür. Adil Bey tekrar başa geçer. Polat, Adil Bey'i kurtarmış oldu aynı zamanda. Gelecek bölümlerde çok müthiş şeyler olacaktır, yani burası zaten belli.

Aynen aga bencede bu bölümden sonra ipler kopar

Mete Aymar bir yerde ben genç Semihmiyim bekleyeyim dedi orda çok güldüm.Bölüme gelirsek yine süperdi ama ben daha Sencer'in öleceğini sanmiyorum o ölürse senaryo biter tapınak sahnelerine geçmek zorunda kalırlar o konuyuda yarım sezonda bitiremezler.Bu arada Çeçen komutanı öldüren küpelinin kardeşiymiş.

Mete Aymar bir yerde ben genç Semihmiyim bekleyeyim dedi orda çok güldüm.Bölüme gelirsek yine süperdi ama ben daha Sencer'in öleceğini sanmiyorum o ölürse senaryo biter tapınak sahnelerine geçmek zorunda kalırlar o konuyuda yarım sezonda bitiremezler.Bu arada Çeçen komutanı öldüren küpelinin kardeşiymiş.

aynen aga belliydi zaten kardeşi olduğu bende bi emanetin var demişti ya
aga mete aymar-mete atışmaları ve deli hüsnü sahneleri güldürdü baya mete aymar komik adam :D

Bölüm süperdi gerçekten her dakika aksiyon olmaz diyaloglar ve derini işlediler bu bölüm tadında bir bölümdü. :)