Kurtlar Vadisi Pusu 179. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vadi bügün 16 yı geçsin tns de kendimi aşa atıcam :D

Özete yaklaşık olarak 25 dakika, Yeni Bölüme yaklaşık olarka 1,5 saat kaldı. :)

ARKADASLARA DİYOM GELİN DISARI AZ GEZEK ARABAYLAAA MEKANLARA GİDEK OLM DİYOLAR MANYAKMISIN BÜGÜN VADİ VAR NE DISARISI d

41 dakika kaldı.

Heyecan yükseklerde.

Kalp atışları artıyor.

Sokaklar boşalıyor.

Kahvehanelerde önceden rezerve edilmiş yerler bir bir doluyor.

Bütün Türkiye Vadi için hazırlıklarını tamamlıyor.

Bu bölüm resmen son 45 dakikası hariç sıkıcıydı polat ortada yok abdülhey desen zoraki cahit desen kendi kararlarını veremiyor bilmiyorum farkındamısınız sezonun başındaki hava yok bence artık Necati Şaşmaz diziden çıkacak ömer babada bunun sinyallerini verdi

Son düzenleme:
Pana Film bu sezon tahmin mahmin birakmadi. Bütün beynimiz alt üst oldu. Polat bir kurtlusaydi da bizde bir rahat nefes alsaydik vallah. Bölümün son yarim saati arti jenerik kapanisi ile tam bir Sinema filmi izlermis gibiydi. Final sahnesi tek kelimeyle cok profesionel yapilmis. Kursunun, koluna, veyat vücudun herhangi bir yerinden siyiricagini zannederken, kursun tam agizin üstüne geldi, yerimden kalktim vallah.

Cok dehset bir sekilde bitti.. Vadi, uyku muyku birakmadi, gercekten..

Su kesin, 180.Bölüm akkilarda iz birakacak..

Bölüm genel anlamda sakin gecmesine ragmen, sinema tarzinda bir bölüm izledik. Özelikle de son 30 dakkika ve final sahnesi bölüme damgasini vurdu. Gökhan Kirdar bölümün ilk sahnesinden, Jenerigin kapanis müzigine kadar yine ustaligini konusdurdu. Bu bölüm ile yine imzasini atti gercekten.

- - - Ekleme - - -

179.Bölüm FiNAL sahnesi

http://www.yazete.com/video-galeri-yeni/abdulheyden-maskeliye-kursun-7145/

Pek Heyecanlı değildi, sakin bir bölümdü ama inanılmaz ilgi çekici ve süper bir bölümdü. Yine soru işaretleri kayboldu. Yenileri geldi.

Mirsad'ın ölmesine üzüldüm. Sevdiydim keratayı. :(

Diğer pasif kalan KGT elemanları daha aktif olurlar bu sayede.

Mirsada soke oldum. Ölmesine cok üzüldüm. Bence ekibte en iyilerden birtanesiydi. Akif biraz ters geldi bana.

akif artislikten başka bişey yapmıyo mirsad ölmemeliydi.

Haftaya ÖLÜM var.. Kim bilemiyorum ama O kursun birisini öldürecek. Bu sorunun cevabi gelene kadar, herhalde biz beklmekten ölürüz.

mirsad ın ölmesi şok etkisi yarattı hiç beklemezdim kgt de en sevdiğim adamdı kötü oldu
bölümde fazla aksiyon yoktu ama süperdi hele son sahne dehşetül vahşet di
HELAL PANA
HELAL OLSUN GÖKHAN KIRDAR

- - - Ekleme - - -

polatı artık GÖRMEK İSTİYORUM UZADI HE

bu bölümü güzel kılan tek şey GÖKHAN KIRDARDIR adama helal olsun başka bi müzikçi olsaydı bence vadi bu günlere bile zor gelirdi.

Bu arada Sosyla Medya patladi. Hertaraf birbirine girdi. Denk gelebildigim yorumlarin cogu "Ölmeden, sezonu bitirseydik. Bu gidisle Kurtlar Vadisi tüm hayranlarini kalbten öldürecek" bu sekilde..

Ömer Baba'nın kartal hikayesi siüperdi. Ömer Baba gene ççoştu bu böölüm tam istediğim gib.

Siyasi olaylar biraz daha fazlaydı. Hoşuma gitti. Sencer ve özellikle AkSaçlı'nın bu konudaki konuşmaları güzeldi.