Kurtlar Vadisi Pusu 176. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:D aga yanlış anlama niye sordum biliyon mu belki daha önceden gelmiştir belli olmaz ondan diyom daha önce gelmişse 177 de kesin olur

valla işi sıkı tutumaları lazım cok ara vermemelerı lazım ıntıkama nefes aldırmamaları lazım 3 ocakta muhtemelen reklamsız yayınlarlar ıntıkamı yada en sonunda koyarlar reklamı nede olsa kanal d nın kendı yapımı bırkaç bölüm zarar etmeyı göze alırlar yeter kı vadıyı tahtından etmek ıcın.vadı ekıbı çok dıkkatlı olmaları lazım .herşey stratejı.ah şu maskelı yenı bır krakter çıksa tanıdık cok sevılen bır yüz
olsa dünde söyledım kerpeten alı olsa ortalık yıkılır

valla işi sıkı tutumaları lazım cok ara vermemelerı lazım ıntıkama nefes aldırmamaları lazım 3 ocakta muhtemelen reklamsız yayınlarlar ıntıkamı yada en sonunda koyarlar reklamı nede olsa kanal d nın kendı yapımı bırkaç bölüm zarar etmeyı göze alırlar yeter kı vadıyı tahtından etmek ıcın.vadı ekıbı çok dıkkatlı olmaları lazım .herşey stratejı.ah şu maskelı yenı bır krakter çıksa tanıdık cok sevılen bır yüz
Kerpeten Ali olsa acayip güzel olur aga
Vadi intikam i her türlü gecer diyelim Kanal d 3 bölüm reklamsiz yapti ondan sonra kesin reklam koyar

Zaten babek Hasanzade "Bu aralar sizi çok sürprizler bekliyo" demiş bi yorumunda :D Sorun yok. İnşALLLAH

- - - Ekleme - - -

Babek Hasanzade (Official FAN Page) Görüceksiniz tabii,izleyicileri bu kadar gözü yolda bırakmazlar zaten...Bu aralar baya bi süpriz ve heyecan sizleri bekliyo

yanı adamlar bütün yatırımını ıntıkama yaptılar zaten bütün dizilerini vadi harcadı.bunuda kolay kolay yem etmezler.acayıp yüklenecekler ocak ayı reklamverenlerın bılanço ayı bu ayda dızıler ara verırler .ıntıkam ara vermez.ben dıyorum kı pana fılm ıle atv konusup planlama yapmaları lazım.ocakta ara vermemelerı lazım artık zararı kım karsılayacak onuda kendılerı karar verırler .yada bu zamana kadar kazandıklarına saysınlar orası bızı ılgılendırmez.geçmişte bunun bedelını agır ödedıler

- - - Ekleme - - -

Zaten babek Hasanzade "Bu aralar sizi çok sürprizler bekliyo" demiş bi yorumunda :D Sorun yok. İnşALLLAH

- - - Ekleme - - -

Babek Hasanzade (Official FAN Page)Görüceksiniz tabii,izleyicileri bu kadar gözü yolda bırakmazlar zaten...Bu aralar baya bi süpriz ve heyecan sizleri bekliyo

kardeş o kım tanıyamadım

yanı adamlar bütün yatırımını ıntıkama yaptılar zaten bütün dizilerini vadi harcadı.bunuda kolay kolay yem etmezler.acayıp yüklenecekler ocak ayı reklamverenlerın bılanço ayı bu ayda dızıler ara verırler .ıntıkam ara vermez.ben dıyorum kı pana fılm ıle atv konusup planlama yapmaları lazım.ocakta ara vermemelerı lazım artık zararı kım karsılayacak onuda kendılerı karar verırler .yada bu zamana kadar kazandıklarına saysınlar orası bızı ılgılendırmez.geçmişte bunun bedelını agır ödedıler

- - - Ekleme - - -

kardeş o kım tanıyamadım

O Fedai'yi canlandıran adam.

Normal zamanlarda da Necati Şaşmaz'ın dubörü

Necati Şaşmaz'ın dubörü olduğu için bize Polat gibi geliyo ya :D

O Fedai'yi canlandıran adam.

Normal zamanlarda da Necati Şaşmaz'ın dubörü

Necati Şaşmaz'ın dubörü olduğu için bize Polat gibi geliyo ya :D

saol kardeş şimdi anladım

- - - Ekleme - - -

ne olursa olsun artık hiçbirşey eskisi gibi deil vadi eski vadı deıl reytıng sıstemı eskı sıstem deıl.artık şartlar eşit.ve bu şartlarda vadi berenı tarmahar edecek