Kurtlar Vadisi Pusu 176. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maskeli nasıl Polat olacak ki.

Necati Şaşmaz balayından bugün dönüyo ve haftaya Perşembe'ye kadar hala izinli. Bu bölümde Polat olduğu ortaya çıkarsa bir sonraki öblümde PolaT'ın oynaması lazım. bir sonraki çekmek için 3 Ocak'ı mı bekleyecekler?

Kesinlikle Polat değil.

Bekleyin senaryoyu 1-2güne eklicem 176.Bölümün anlarız az kaldı :)

Maskeli nasıl Polat olacak ki.

Necati Şaşmaz balayından bugün dönüyo ve haftaya Perşembe'ye kadar hala izinli. Bu bölümde Polat olduğu ortaya çıkarsa bir sonraki öblümde PolaT'ın oynaması lazım. bir sonraki çekmek için 3 Ocak'ı mı bekleyecekler?

Kesinlikle Polat değil.

ben başından belli diyorum polatın olmadığını zaten polat çıkarsa çok basit bir hamle olur 5 yaşındaki çocuk bile onun polat olduğunu tahmin ediyor bencede polat değil inş düzgün bi adam çıkarda gerçekten şaşırırız :D

yok aga 177 de kesin olur

bence olmaz çünkü 176 yı bu hafta içinde bitirdiler desek 177 yide bi dahaki hafta bitiricekleri için polat ta yeni döndü desek olsa olsa final sahnesinde ortaya çıkar ölmediği anlaşılır ama gözükmesi 178i bile bulabilir :D

inş gelmiştir ama benim fikrim ya 177 nin finali yada 178 de diye tahmin ediyorum

aga ortası da olabilir belli olmaz :D ama 177.bölümde polatı kesin görcez başı mı olur ortası mı o belli olmaz :D

oha antici mi :d onu hangi mesajımdan çıkardın aga :d

- - - Ekleme - - -

nerde çıktı haberi diyom belki daha önce dönmüştür :D