Kurtlar Vadisi Pusu 171. Bölüm Fragmanı Polat Veda Ediyor !

2003 yılındaki 1bölümün reytngini nerden bulayım sana olum ozamanlar internetmi bilgisayarmı vardı olum ne konuştugunu bilmiyorsun sen yada iyice uçtun bu gece D: :s:d

2003 yılındaki 1bölümün reytngini nerden bulayım sana olum ozamanlar internetmi bilgisayarmı vardı olum ne konuştugunu bilmiyorsun sen yada iyice uçtun bu gece D: :s:d

2003 de dünyada izlenmiyodu heralde ben uluslararasından bahsediyorum türkiyedekini herkes biliyor :D

2003 ile 2010 yılını bir karşılayan insandan mantıklı bir açıklama beklemem her zaman emre kafana takıl sen .d

- - - Ekleme - - -

o dönemin şartlarıyla bu dönemin şartları artık aklın anlıyorsa emrecim :)

2003 ile 2010 yılını bir karşılayan insandan mantıklı bir açıklama beklemem her zaman emre kafana takıl sen .d

- - - Ekleme - - -

o dönemin şartlarıyla bu dönemin şartları artık aklın anlıyorsa emrecim :)

arkadaşım 2003 de direkt yurtdışında mı yayınlandı vadi yaınlanması 2006 yı bulmuştur en azından ayrıca yayınlanığı çoğu ülkede reyting ölçülüyor yani ne kadar izlendiği bellidir araştır koy kanıt diye

emre tüm dünya biliyor ne kadar izlendiğini bi sen inanmıyorsun sana ne kadar kanıt göstersek yine anlamazsın sen

bak emre araplar dizi için neler demişler kv nin ilk zamanlarından kv farkına bak

Türk yapımı diziler Arap dünyasında izlenme rekorları kırıyor. Kurtlar Vadisi dizisi Arapları ekran başına çiviledi.Merkezi Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunan ''Abu Dabi'' televizyonunda yayınlanmaya başlayan ''Kurtlar Vadisi'' dizisi, izlenme rekorları kırıyor.Arap ülkelerinde izlenme rekorları kıran ''Gümüş'' ve ''Ihlamurlar Altında'' dizilerinin ardından çeşitli Arap kanallarında yayınlanan Türk yapımı dizi sayısı 10'a ulaştı.
Abu Dabi TV'de yayına giren ''Kurtlar Vadisi'' daha şimdiden reyting rekorları kırarken, dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca ve Özgü Namal, izleyicilerin gönlünde taht kurdu.Arapça adı ''Vadi El Diap'' olan dizide, ''Polat Alemdar'' karakteri Arapça dublajında ''Murad'', ''Elif'' karakteri ''Raha'', ''Çakır'' da ''Şakir'' olarak değiştirildi.Hafta içi hergün 20.00'de yayına giren dizinin tekrar bölümleri her gece 01.00'de bir kez daha izleyiciyle buluşuyor.
ARAP KANALLARINDAKİ TÜRK DİZİ SAYISI 10'A ULAŞTI ''Kurtlar Vadisi'' ve Abu Dabi kanalında halen yayınlanan ''Acı Hayat'' ile birlikte çeşitli Arap kanallarında yayınlanan Türk yapımı dizi sayısı 10'a ulaştı.Abu Dabi, MBC ve Suriye kanalları başta olmak üzere Arap kanallarında, Kurtlar Vadisi, Gümüş, Elveda Derken, Yersiz Yurtsuz, Genco, Yabancı Damat, Menekşe ile Halil, Kırık Kanatlar, Kaybolan Yıllar, Bıçak Sırtı isimli
diziler yayınlanıyor.
Türk
dizilerinin izlenme oranlarının her geçen gün arttığını belirten Arap kanallarının yetkilileri, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları karşısında Davos'ta gösterdiği tepkinin bunda rolü olduğunu vurguladı.Türk dizilerinin gerek senaryo, gerekse de görüntü kalitesinin oldukça yüksek olduğunu kaydeden Arap televizyonlarının yetkilileri, dizilerin çekildiği mekanların Arap izleyiciler üzerinde büyük merak uyandırdığını, özellikle müziklerin izleyicileri etkilediğini bildirdi.
Geçen yıl Arap ülkelerinde büyük yankı uyandıran ''Gümüş'' ve ''Ihlamurlar Altında''
dizileri sayesinde 2 milyondan fazla Arap turistin tatilde Türkiye'yi tercih ettiğini aktaran yetkililer, ''Kurtlar Vadisi''nde ekrana gelen Kız Kulesi, İstanbul Boğazı gibi etkileyici manzaraların da bu ilgiyi giderek artıracağını düşündüklerini söyledi.

ARAPLARI EKRAN BAŞINA ÇİVİLEMİŞ FAZLA SÖZE GEREK YOK !!!

silinmiş diyorum hala ne diyor sana kanıt göster desek youtubedeki videolarımı göstericen ?

fatmagül ve aşkı memnu okadar reyting alamazdı türkiyede agb mi herneyse şike sayesinde birinci oldu orayı unutyorsun sen .d hem arap ülkelerinde izlendiğini reytingle ölçemene hiç hiç gerek bile yok herkes behlülü örnek almıyor polatı örnek alıyor kimin en çok izlendiği sevgi duyulduğunu ordanda anlarsın rakamları diyince arap ülkelerinin reyting tablolarını bilmiyorum ben ama you tube arap videolarında milyonlarca kişi izliyordu pana sildirmeden önce

kanıtın yok n şikeniniğ ne de vadinin izlendiğinin konuna hit almak için uzattığını anladım sen devam et karalmaya :D

dostum sen geçmişine bak önce para karsılıgında 1nci sıraya gelen bir şirket tarafından geldiniz düşün yani mantıklı biraz .d.d.d

- - - Ekleme - - -

fatmagülün aldığı reytngler veya askı memnunun kesinlik kazandırmıyor agb para karsılıgında sisirdi verdi reytingleri kim inanıyor şu an o reytinglerin doğruluğuna açıklama yapsana bana ?

Birisi yorumda bulunmuş bana çok mantıklı geldi
Bir Kahraman dediği : Polat
Bir Veda dediği : Zaza

Fragmanının sahnelerini tek tek söyleyelim? 01:05 arası Polat karar merciğinde! Mavi gömlek var üzerinde.
09 : 12 Polat ihtiyarların mabedine kararı duymaya giderken gene mavi gömlek var üzerinde.
14 : 19 Arası karar ölmeyeceği üzerine olunca ailesinin yanına gidiyor.
20 : 23 Arası karardan sonra Mematinin yanına gidiyor polat! O elde yaşlı bir adam eli fakat kim onu bilmiyorum. (Ömer baba olabilir. Polat öleceğini zannedip mematinin mezarından toprak aldırıyor ömer babaya!)
26 : 30 Arası karardan sonra Abdülhey ve Cahit ile sarılmaralı!
30 : 35 arası ise bir gün öleceği için o kumlar ile gömülmesi için saklanması çünkü ilk defa ölüme bu kadar yaklaşıyor.

Kurtlar Vadisi Pusu | 171.Bölüm | Özeti | Polatın Vedası

BİR KAHRAMAN... BİR VEDA...
Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun soluksuz izlenecek 171. bölümü, 22 Kasım Perşembe akşamı atv ekranlarında olacak. İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun 171. bölümünde yaşanacaklar:
Mete'nin İhtiyarlar Başkanı'nı öldüreceğini düşünen Polat, hastaneye zamanında yetişebilecek mi? İhtiyarlar Başkanı, kurtulacak mı?

Başkanın kaçırılması üzerine olağanüstü toplanan İhtiyarlar Heyeti'nin Polat Alemdar ve adamları hakkında aldığı şok edici karar ne olacak?

Dostları ve düşmanları, Polat Alemdar'ın içinde bulunduğu bu duruma nasıl tepki verecekler?

Kendisi ve adamları hakkında alınan kararı kabul eden ve ailesiyle vedalaşan Polat Alemdar'ı ne bekliyor?

Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 22 Kasım Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 171. bölümünde olacak…
171_1.jpg

171_2.jpg

171_3.jpg

171_4.jpg

171_5.jpg