Kurtlar Vadisi Pusu 171. Bölüm Fragmanı Polat Veda Ediyor !

Ölmez :D
Eğer ölüp de diziden ayrılırsa sevgilisinin dizisinde oynar :D Harem ağası rolünde :D

yine diyorum tekrardan polat alemdar efsanesi vadinin final bölümünde ölerek bitecek büyük ihtimalle daha sezon başı şuan imkansız

berenin dizilerindede her seferinde tecavüz felan göruyoruz toplumun ahlakını bozuyorlar kadınlar felan göğüs dekoltesi göruyoruz kvp de o tür bişeyler yok dikkat edersen ? devlet dizisi kvp

Gelmiş geçmiş en büyük dizi açık ara izlemeden konuşma 170 i izle gel

berenin dizilerindede her seferinde tecavüz felan göruyoruz toplumun ahlakını bozuyorlar kadınlar felan göğüs dekoltesi göruyoruz kvp de o tür bişeyler yok dikkat edersen ? devlet dizisi kvp

abartıya bak berenin dizisinde olması gerekn olamsı gerektiği gibi zengin kesimde var göğüs dekoltesi fatmagül de normal sıradan vatandaş kadar
devlet mafyayı mı övüyor yani :d devleti yönetenler full erkek olduğundan izleniyor gibi gözüküyor

- - - Ekleme - - -

Gelmiş geçmiş en büyük dizi açık ara izlemeden konuşma 170 i izle gel

evet süre olarka en büyüklüğe gidiyor kalite olarak akasya durağına

sen nasıl övüyorsan bereni bende vadiyi övüyorum anlayan anladı dostum için rahat olsun senin .d :)

Türkiyenin açık ara en kaliteli dizisi ezip geçiyo dünyada rakibi yok

senin sevmediğin polat alemdar yabancı ülkelerde devlet başkanı gibi büyük taraftar kitleleriyle karşılanıyor git biraz haber oku ondan sonra yorum yap sana söyliyeceğim son kelime polatı kv nin final bölümünde oynadığı yabancı oyuncuların isimlerine bak sonra konus daha ne yazayım allah askına .d ?

- - - Ekleme - - -

polat alemdar isterse normal dizilerdede oynar şuan adamı hiç başka dizisi yok diye kötüleyemezsin isterse her türlü oynar

haa birde polat alemdarında tek farkı sadece 10 yıldır kv serileriyle reyting rekorları kırarak tüm dünyada popüler olması buda türkiyede hiç bi oyuncuda yok tek bi diziyle rekor kırmak bana hak ver artık emree beren polatın karşısında durabilecek bi oyuncu değil

senin sevmediğin polat alemdar yabancı ülkelerde devlet başkanı gibi büyük taraftar kitleleriyle karşılanıyor git biraz haber oku ondan sonra yorum yap sana söyliyeceğim son kelime polatı kv nin final bölümünde oynadığı yabancı oyuncuların isimlerine bak sonra konus daha ne yazayım allah askına .d ?

- - - Ekleme - - -

polat alemdar isterse normal dizilerdede oynar şuan adamı hiç başka dizisi yok diye kötüleyemezsin isterse her türlü oynar

necti şaşmaz ı değil diziyi seviyorlar yabancı ülkeler dediğin türkiyenin çevresi gitsin avrupaya bakalım ne olacak

adam makedonyaya gitti başkan gibi karşıladılar yaa kime anlatıyorum ben haber git oku biraz ben youtube hesabı açtım sana yemin ediyorum abd rusya almanya videolarım en çok o bölgelerde izlendi türkiye ve azerbeycan 1 ve 2.ci olarak almanya ve azerbaycan sürekli yer değiştiriyolardı 2. ci 3.cülük için almanlar çok izliyorlar diziyi