Kurtlar Vadisi Pusu 168.Bölüm Fragmanı

vadiyi tüm türkiye izliyor reytinglerden de belli bu da kalitesini gözler önüne serer :D ANLADIN

- - - Ekleme - - -

takas kaliteli olması için aklı başında eğitimli bilinçli kesim ilzemeli bu işin hocaları herkes böyle der :D

ne alakası var ab nin yanında en kaliteli diziler mi yazıyo eğitimli kişiler belki tecavüz izler ki izliyolar da sevişme izler karı kavgası izler bu kaliteli yapmaz işte kalitesiz bir dizi kalite yoksunu my

takas seninle blimi ters düşüyor bn karşamam buna bilimsel verilere yalan diyosan:D

tns verileri ortada her kaynakta ab izleyicisi bilinçli eğitimlidir yazıyor ab de vadi düşük çııyor totale göre demek ki kaltesiz sen ister kabul ister etme

ab nin yanında kaliteli kesim mi yazıyo kendini o yönetmli avutuyon ne admsın ya komik oluyon her geçen gün :d

takas ab grubundakilerin seviyesi nedir tanımı nedir ab nin bir bak da konuş :D yoksa kanıtsız boş boş post kasma

ab grubu kalitedir diye bi kanun varda ben mi bilmiyon kendini boşuna avutma vadi tüm türkiye tarafından en çok izlenen en kaliteli yapımdır ab mb diye avuntulara gerek yok

avunutuya gerek yok bilimsel gerçek bu eğitimli bilinçli insan kaliteli işi seçer :D sen devam et vadi=az kalite bilimi inkar et istediğin kadar sonuç değişmiyecek

nerden biliyon kaliteli işi seçtiklerini kanun mu var bu insan kaliteli şeyi izler diye :d tecavüz de izler sevişme de karı kavgası da bunlar kaliteli olmuyo yani anladın mı anla artık be

kalite senaryo ve oyunculuktur :D ayrıca snn mantıklı seçim yapmadığın ortada yoksa hiçbir inanın polatın yediği kurşunlarn 10 da birini yese hayatta klamyacağını bilirdin:D

yav he he lafı değiştirme kanıtsız da sallama bi daha tamam :D

demekki türkiye nin çoğu hatalı sen doğrusun vay be prof ol sen bence :d

adaolf hitler yüzde kaç oyla seçilmiş bir bak istesen çoğunluk doğru demek değildir her zaman:D bilimden bahsediyorum ben sen izlenmesinden ikisi farklı konular uyuşmak zorunda değiller

son olarak anlamadığın konularda yorum yapma imzamdaki post kasma lafı tek bir kişiye mesajdırondan başkası anlamaz atlama bilip bilmeden:D

anlamıyorsun boşuna uğraşma sen git vadi izle:D

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -