Kurtlar Vadisi Pusu 168.Bölüm Fragmanı

Tmm sen vadi izleme senin icin kalitesiz ama benim anlamadigim kalitesiz dedigin bir dizinin fragmanina neden yaptim yaptigin

hala anlmadınız galiba bn izlemediğim şeye yorum yaPmam :D sonra izlemedi de konuşıuyor demesinler diye şimdiden cvp yazıyorum

bn cevabı yazarım gerçeklerden isteyen kaçar gider:D ab eğitimli bilinçli kesimin tercihidir yani kalitedir vadinin ab si düşük yani kalitesiz bu da yalan ya da kışkırtma değildir bizzat üni. hocaları derste anlatmıştır
Vadiyi sevmeyebilirsin senin için kalitesiz olabilir ama benim için televizyondaki en iyi dizi sen sevmiyorsun diye vadiyle uğraşmak zorunda mısın ?

gerçekler canınızı sıkıyosa bnm problemm değl daha geçen hafta konusunu işledik :D reyting olayını hocanın sizden iyi bildği kesin :D
@onur sizin için en iyi olabilir ama bilimsel değerlere göre değil kabul etseniz iyi olur

gerçekler canınızı sıkıyosa bnm problemm değl daha geçen hafta konusunu işledik :D reyting olayını hocanın sizden iyi bildği kesin :D
@onur sizin için en iyi olabilir ama bilimsel değerlere göre değil kabul etseniz iyi olur

Gercekler canımızı sıkmıyo senin kalitesiz dedigin diziye yaptigin gereksiz yorumun canimizi sıkıyo

Gercekler canımızı sıkmıyo senin kalitesiz dedigin diziye yaptigin gereksiz yorumun canimizi sıkıyo

gereksiz değil yorumlarım gereksiz yorum aynen aga-inşallah-😀D:D gibi olur bne de öyle yorumlar yazmıyorum fikrimi yazıyorum kaynaksız sallamasyon da yapmıyorum bazıları gibi

ne sallıyo bu yine my nin totali düşük halkı izlemiyo kalite 0 demektir :d :d vadiyi tüm türkiye izliyo demek ki en kaliteli dizi ki reytinglerde de her hafta my yi eziyo rahat ol yani :D

gören de vadi 20 reytig my 10 sanacak halk izlemese bu kadar yüksek bütçeli yapım devam etmez takas:D ayrıca kalite ile çok izlenmek farklı şeyler:D
@legolas ben de çarşamba kon usunda vadi görmek istemiyorum ama malasef her şey istediğin gibi olmuyor

gören de vadi 20 reytig my 10 sanacak halk izlemese bu kadar yüksek bütçeli yapım devam etmez takas:D ayrıca kalite ile çok izlenmek farklı şeyler:D
@legolas ben de çarşamba kon usunda vadi görmek istemiyorum ama malasef her şey istediğin gibi olmuyor

tmm ozaman ben carsambaya vadi ile ilgili bi kelime yazmicam sende vadi konusuna yazmicaksin tmm anlastik

vadi nin kalitesi yanından hiçbir dizi geçemez ne sallıyon yine my deki karı kavgası ab deki karıların dikkatini çekti diye kaliteli mi oluyo komik :d

tmm ozaman ben carsambaya vadi ile ilgili bi kelime yazmicam sende vadi konusuna yazmicaksin tmm anlastik

aga istediğimiz yere yazarız o da yazsın cevabını alır :D sallıyo paso zaten :d

- - - Ekleme - - -

ben istediğim konuya yazacam sana hesap mı vercez

legolas sadece çöarşmba değiiil her kopnuda bahsediyolar kendi konulareına saklasınlar:D @takas işte my yi anlayamzsın onn kalitesini anca karaslamaya çalışırsın karı dizisi diye sen kabul etsen de etmesen de oranlara bakınca my ab nin zirvesinde yani en kaliteli senn kanıtsız şekilde vadi en kaliteli demenn hiçbir önemi yok

- - - Ekleme - - -

aga istediğimiz yere yazarız o da yazsın cevabını alır :D sallıyo paso zaten :d

- - - Ekleme - - -

ben istediğim konuya yazacam sana hesap mı vercez

bn tns yani resmi vew şikesiz reytingleri kanıtt olarsak sunuyorum sen agb yi yani şikeci dediğin şirketi kim sallıyor acaba

ben tek kendim icin konusurum baskalarinin ne yapacagina karismam takas aga sen istedigin yere yaz yani karisabilecek birini tanimiyorum :D

ne sallıyon yav ab nin kanında en kaliteli diziler mi yazıyo sallamanın bu kadarı güldürüyon gece gece :d vadi türkiye nin en çok izlenen dizisi kabul etsende etmesende ve en kalitesi

- - - Ekleme - - -

hakkindir aga kimse karisamaz

aga xemreye diyom he yanlış anlama bunlara karşı yumuşak olmam

takas kaliteli olması için aklı başında eğitimli bilinçli kesim ilzemeli bu işin hocaları herkes böyle der :D

ne sallıyon yav ab nin kanında en kaliteli diziler mi yazıyo sallamanın bu kadarı güldürüyon gece gece :d vadi türkiye nin en çok izlenen dizisi kabul etsende etmesende ve en kalitesi

- - - Ekleme - - -

aga xemreye diyom he yanlış anlama bunlara karşı yumuşak olmam

yok aga yanlis anlama felan yok sen devam et :D