Tmm sen vadi izleme senin icin kalitesiz ama benim anlamadigim kalitesiz dedigin bir dizinin fragmanina neden yaptim yaptigin
hala anlmadınız galiba bn izlemediğim şeye yorum yaPmam
Tmm sen vadi izleme senin icin kalitesiz ama benim anlamadigim kalitesiz dedigin bir dizinin fragmanina neden yaptim yaptigin
Vadiyi sevmeyebilirsin senin için kalitesiz olabilir ama benim için televizyondaki en iyi dizi sen sevmiyorsun diye vadiyle uğraşmak zorunda mısın ?bn cevabı yazarım gerçeklerden isteyen kaçar giderab eğitimli bilinçli kesimin tercihidir yani kalitedir vadinin ab si düşük yani kalitesiz bu da yalan ya da kışkırtma değildir bizzat üni. hocaları derste anlatmıştır
hala anlmadınız galiba bn izlemediğim şeye yorum yaPmamsonra izlemedi de konuşıuyor demesinler diye şimdiden cvp yazıyorum
gerçekler canınızı sıkıyosa bnm problemm değl daha geçen hafta konusunu işledikreyting olayını hocanın sizden iyi bildği kesin
@onur sizin için en iyi olabilir ama bilimsel değerlere göre değil kabul etseniz iyi olur
Gercekler canımızı sıkmıyo senin kalitesiz dedigin diziye yaptigin gereksiz yorumun canimizi sıkıyo
gereksiz değil yorumlarım gereksiz yorum aynen aga-inşallah-😀Dgibi olur bne de öyle yorumlar yazmıyorum fikrimi yazıyorum kaynaksız sallamasyon da yapmıyorum bazıları gibi
gören de vadi 20 reytig my 10 sanacak halk izlemese bu kadar yüksek bütçeli yapım devam etmez takasayrıca kalite ile çok izlenmek farklı şeyler
@legolas ben de çarşamba kon usunda vadi görmek istemiyorum ama malasef her şey istediğin gibi olmuyor
tmm ozaman ben carsambaya vadi ile ilgili bi kelime yazmicam sende vadi konusuna yazmicaksin tmm anlastik
tmm ozaman ben carsambaya vadi ile ilgili bi kelime yazmicam sende vadi konusuna yazmicaksin tmm anlastik
aga istediğimiz yere yazarız o da yazsın cevabını alırsallıyo paso zaten
- - - Ekleme - - -
ben istediğim konuya yazacam sana hesap mı vercez
aga istediğimiz yere yazarız o da yazsın cevabını alırsallıyo paso zaten
- - - Ekleme - - -
ben istediğim konuya yazacam sana hesap mı vercez
hakkindir aga kimse karisamaz
ne sallıyon yav ab nin kanında en kaliteli diziler mi yazıyo sallamanın bu kadarı güldürüyon gece gecevadi türkiye nin en çok izlenen dizisi kabul etsende etmesende ve en kalitesi
- - - Ekleme - - -
aga xemreye diyom he yanlış anlama bunlara karşı yumuşak olmam