Kurtlar Vadisi Pusu 161Sezon Finali PanaDizi.Com'da Kaç Milyon Tarafından İzlenirTahminleriniz?

sbtye kimsenin güveni yokki bi ara 10 un üzerine çıkan vadi nasıl 7 8 9 almaya başladı hatta vadi düşerken fatmagülde düşüyordu kim reyting alıyor burda suskunlarda felaket bi şekilde düştü alemin kıralı aynı reytingi alıyor sürekli

Moderatörün son düzenlenenleri:
sbt hepsinden daha iyi kaç yıldır 8-9 kanalın reytingini görüyorduk trt kanalları bile ölçülmüyordu herkesin dizisi düştüğü için tepkili ama en adili sbt:D

neresi saçma git anadoluya herkes sakarya fırat izliyor seksenler gniş aile oyuncuları var osmanlı kıyam o kadar para harcanıyor trt hakettiği reytingte :D

arkadaşım boş boş yazılarla meşgul etme buraları fatmagül fragmanlarını git izle sen izlenme 820 bin oldu bu arada :)

Hala Taraflı Site Diyorsun Neresi Taraflı Ozman FatmaGül Aldığı Reytingler Kesin Şikeli :S:D

yazeteyle ne alakası var panadizi panamüzik yazete.com hepside pananın sitesi zaten panafilm resmi sayfa adam istediği yere koyar halla halla ::)

la xemrexxx madem taraflı madem kendi sitesinde herşey fazla izlenir diğer dizilerin kendi sitesinde kırdığı rekorları göster fragman rekorlarını göstermeni bekliyoruz.

Kendi sitesinde 10 milyonda olur. Kendi sitesinde bu rakamları arttıracak kadar boş işlerle ancak Vadi uğraşır :F

vadi birde tek saydığım sitelerde izlenmiyor izlesene.com < anlaşmalılar burayla youtube var bazı internet sayfaalrında giriyorum bakıyorum acaip izlenmişler hepsini bir eklesek demek acaip rekor kırar düşünün yani :)

Kendi sitesinde 10 milyonda olur. Kendi sitesinde bu rakamları arttıracak kadar boş işlerle ancak Vadi uğraşır :F

fatmagülün kendi sitesi bile yok :d :d :d

- - - Ekleme - - -

vadi birde tek saydığım sitelerde izlenmiyor izlesene.com < anlaşmalılar burayla youtube var bazı internet sayfaalrında giriyorum bakıyorum acaip izlenmişler hepsini bir eklesek demek acaip rekor kırar düşünün yani :)

vadi farkı

bari 1 milyonu geçseydik harbiden beklentimin epey altında kaldı ben 3 milyonu bile geçer diyodum

bende hiç diğilse bu yılki en fazla izlenme olur 3 bine felan yaklaşırdık düşünüyordum ama seyirciyi fazla sinirletmişler herhalde bi hafta yayınla bi hafta yayınlama .)