Kurtlar Vadisi Pusu 161Sezon Finali PanaDizi.Com'da Kaç Milyon Tarafından İzlenirTahminleriniz?

ne tamamı asıl sizin buna bakıp sevinmeniz komik. 2 yıl duyurulan fetih 1453 bile ilk günde 1 milyonu geçti bak diyorum 2 yıl.

fragmanı en az 10a bölmeliyiz ki asıl sayı çıksın.

Kurtlar Vadisi Pusu 161. Bölüm Fragmanı Sezon Finali Hd İzle www.tnt-izle.com - YouTube

youtubeda daha 300 kişi izlememiş 1000 kat fark var arada burayada bot açın bence ama doğru youtubedan kaldırılıyor demi

ne tamamı asıl sizin buna bakıp sevinmeniz komik. 2 yıl duyurulan fetih 1453 bile ilk günde 1 milyonu geçti bak diyorum 2 yıl.

fragmanı en az 10a bölmeliyiz ki asıl sayı çıksın.

Kurtlar Vadisi Pusu 161. Bölüm Fragmanı Sezon Finali Hd İzle [url]www.tnt-izle.com - YouTube[/URL]

youtubeda daha 300 kişi izlememiş 1000 kat fark var arada burayada bot açın bence ama doğru youtubedan kaldırılıyor demi

Kardeşim anlamıyorsun ki youtubede 5-10 kişi koyuyor fragmanı ve pana kaldırıyor gercek sayıyı öğrenmek için fetihle vadiyi neden kıyaslıyon filistinin fragmanı 9 milyonu bulmuştu ayrıca daha ne rekor kıracak vadi

capslock kurtlar vadisi ilk çıktığında acaba internette yayınlansaydı fragmanı kaç milyonlar izliyor olcakdı bu vadinin 2 nci versiyonu reytinglerde düşmüş doğal haliyle ilk kv böylemiydi tamamen mafyayı anlatıyordu :ok:

Ya arkadaslar panadizi.com cikmadan vadi YouTube de en fazla izlenen türk dizisi idi bunun haberi bile cikti

ben yıllar önce youtubeden izliyodum bütün bölümlerin part part vardı panafilm sildirdi 1 part 500 600 bin izlenme oluyordu hatta bazı bölümler 900 filandı silmeden önceeydi :))))

Yanlis hatirlamiyorsam KVP nin bölümleri YouTube de haftada 100 bin kisi tarafindan izleniyordu

partlar bölüm bittiğinde you tubeye part 1 diye konuluyordu haftada 300 400 bin oluyordu 1 milyonu geçen partlarda vardı mesela iskenderin 53 bölüm sonunda masaya oturma bölümü acaip fazla izlenmişdi 1500 lerdeydii you tubedeydi bu böyle daha çok vardı :)

vadiye cephe alsalar nolurki vadi dünya sisteminde reyting kırmış bir dizi bosver onları aga :)

sbt yi tüm kanllar takıyor tnt bile takıyor ki bir kadın tanıdım bitti gökhan özen dizisi bitti arka sıradakiler 2 bölüme finali var