Kurtlar Vadisi Pusu 161Sezon Finali PanaDizi.Com'da Kaç Milyon Tarafından İzlenirTahminleriniz?

siteye girişlerde hata çıkıyor bazen fazla kişi giriyor şuan vadi rekor kıracak inşallah ::)))

siteye sırf takası savunmak için kayıt oldum kurtlar vadisi her zaman heryerde 1 ncidir. izlenme 206 bin oldu durmak yok pusuya devam :)

Saniyede bir 40-50 kişi artıyor.Linki yenilediğinizde görebilirsiniz.Biraz 1 dk falan bekleyin.Bu sayı 1000'i geçiyor.Bana çok aşırı geldi rakamlar.

Saniyede bir 40-50 kişi artıyor.Linki yenilediğinizde görebilirsiniz.Biraz 1 dk falan bekleyin.Bu sayı 1000'i geçiyor.Bana çok aşırı geldi rakamlar.

birakta 75 milyon insanin yasadigi bu ülkede bu sahane fragmani dakikada bin kisi izlesin! Mesela bu Forum da vadi yi izlemeyen veya sevmeyen birkac kiside bu fragmani izlemis ve begenmis. Bizim evde 5 kisiden fragmani 4 kisi izledi.

ne vadi farkısı bot farkı :D gece unutmazsam videoya alırım bakalım botlar nasıl çalışıyor. 75 milyon insanın hepsi fragmana ulaşıyor zaten hayal gücünüze hayranım...

bu arada sayı olarakta açtıkları bota bağlı bişey, isteseler 20 milyonu bulurlar ki çok basit.

ne vadi farkısı bot farkı :D gece unutmazsam videoya alırım bakalım botlar nasıl çalışıyor. 75 milyon insanın hepsi fragmana ulaşıyor zaten hayal gücünüze hayranım...

bu arada sayı olarakta açtıkları bota bağlı bişey, isteseler 20 milyonu bulurlar ki çok basit.

Tamam :d