akifin sesi iyiymistanrıdan diledim söylüyolar![]()
o sondaki ses onun değil agaOff Leyloşun sesine bak bu Leyloşun sesi mi lan offfffff 😱
Hadi ya bende onun sesi sandımyalnız çok kötü söylüyolar
bunları hepsini topla 50 ile çarp bahadır özdenerin 100 de biri etmezler vadi konusunda
o sondaki ses onun değil aga![]()
Yok aga 1 saniyede beğendim mesajınıSizde de problem varmı arkadaşlar,beğeni butonuna basıyorum 10 saatde beğeniyor,alntı yapmaya çalışıyorum yapmıyor bugün oldu ne olduysa?
valla bilmiyorum aga benim internet acayip yavaş zor mesaj yazıyorumSizde de problem varmı arkadaşlar,beğeni butonuna basıyorum 10 saatde beğeniyor,alntı yapmaya çalışıyorum yapmıyor bugün oldu ne olduysa?
valla bilmiyorum aga benim internet acayip yavaş zor mesaj yazıyorumSizde de problem varmı arkadaşlar,beğeni butonuna basıyorum 10 saatde beğeniyor,alntı yapmaya çalışıyorum yapmıyor bugün oldu ne olduysa?
aynisi bende de oluyor forum yavasladi ...Sizde de problem varmı arkadaşlar,beğeni butonuna basıyorum 10 saatde beğeniyor,alntı yapmaya çalışıyorum yapmıyor bugün oldu ne olduysa?
sana yemin ediyorum küçük kardeşime bu soruları sorsan aslan amcanın ismi dışında hepsini bilirproglamı izledim sayenizde haber vermeseydiniz bilmiyordum 🙂🙂🙂
eleştirilerinizde çok haklısınız ayol oyuncuların kendi dizilerinden haberi bile yok bukadar ilgisiz olmaları çok şaşırtıcı akife süleyman çakırı kim öldürdü diye soruluyor akif öyle bir bakıyorki yani süleyman çakır kim der gibi oan içinden öyle geçirdiğine eminim
cahit mehmet karahanlının adını söyleyemedi bunu bilmeyen bir cahit var galiba
leylanın diziden zaten haberi yok ne iskender büyüğü tanıyor nede palayı adlarını ilk defa duyuyor belliki![]()
adam süleyman çakırı tanımıyor öyle bir bakıyorkı adını ilk defa duyuyor gibi 🙂🙂🙂sana yemin ediyorum küçük kardeşime bu soruları sorsan aslan amcanın ismi dışında hepsini bilir
bunlar vadide oynuyolar bide![]()
aynen valla ilginçadam süleyman çakırı tanımıyor öyle bir bakıyorkı adını ilk defa duyuyor gibi 🙂🙂🙂
ben bütün soruları bildim aslan amcanın abbas ustaoğlu oludğunuda biliyordum 🙂🙂
diziyi hiç izlemeyen diğer dizi fanları bile bunlardan daha çok bilirdi bence bu soruları
akifinde nekadar yeteneksiz olduğunu birkez daha gördük adamda oyunculuk diye birşey yok duygu canlandırması yap dedikleri zaman napıcağını şaşırdı mimik diye birşey yok geçmişaynen valla ilginççok çalışmaktan kafayı yediler galiba başka bi açıklaması yok
![]()