Kurtlar Vadisi Oyuncuları Medyatik Programına Konuk Oluyorlar !

tanrıdan diledim söylüyolar :D

Vallaha nefisti ya onun şarkıları var mı acaba yayınladıysa kesin indiririm nefis sesi varya hayatımda gördüğüm en güzel ses :D

Sizde de problem varmı arkadaşlar,beğeni butonuna basıyorum 10 saatde beğeniyor,alntı yapmaya çalışıyorum yapmıyor bugün oldu ne olduysa?

yalnız çok kötü söylüyolar :D
bunları hepsini topla 50 ile çarp bahadır özdenerin 100 de biri etmezler vadi konusunda :D

o sondaki ses onun değil aga :D
Hadi ya bende onun sesi sandım :(

Sizde de problem varmı arkadaşlar,beğeni butonuna basıyorum 10 saatde beğeniyor,alntı yapmaya çalışıyorum yapmıyor bugün oldu ne olduysa?
Yok aga 1 saniyede beğendim mesajını

valla bilmiyorum aga benim internet acayip yavaş zor mesaj yazıyorum
şuan bu sayfadan çıksam bi daha girmem 5 dakka en az :D

valla bilmiyorum aga benim internet acayip yavaş zor mesaj yazıyorum
şuan bu sayfadan çıksam bi daha girmem 5 dakka en az :D

Medyatike daha önce Hatice Şendil Nazife Anne vadinin kadınlarıda konuk olmuştu hatırladızmı?

proglamı izledim sayenizde haber vermeseydiniz bilmiyordum 🙂🙂🙂
eleştirilerinizde çok haklısınız ayol oyuncuların kendi dizilerinden haberi bile yok bukadar ilgisiz olmaları çok şaşırtıcı akife süleyman çakırı kim öldürdü diye soruluyor akif öyle bir bakıyorki yani süleyman çakır kim der gibi oan içinden öyle geçirdiğine eminim :kiki::kiki::kiki:
cahit mehmet karahanlının adını söyleyemedi bunu bilmeyen bir cahit var galiba :F
leylanın diziden zaten haberi yok ne iskender büyüğü tanıyor nede palayı adlarını ilk defa duyuyor belliki :kiki::kiki:

proglamı izledim sayenizde haber vermeseydiniz bilmiyordum 🙂🙂🙂
eleştirilerinizde çok haklısınız ayol oyuncuların kendi dizilerinden haberi bile yok bukadar ilgisiz olmaları çok şaşırtıcı akife süleyman çakırı kim öldürdü diye soruluyor akif öyle bir bakıyorki yani süleyman çakır kim der gibi oan içinden öyle geçirdiğine eminim :kiki::kiki::kiki:
cahit mehmet karahanlının adını söyleyemedi bunu bilmeyen bir cahit var galiba :F
leylanın diziden zaten haberi yok ne iskender büyüğü tanıyor nede palayı adlarını ilk defa duyuyor belliki :kiki::kiki:
sana yemin ediyorum küçük kardeşime bu soruları sorsan aslan amcanın ismi dışında hepsini bilir
bunlar vadide oynuyolar bide :(

sana yemin ediyorum küçük kardeşime bu soruları sorsan aslan amcanın ismi dışında hepsini bilir
bunlar vadide oynuyolar bide :(
adam süleyman çakırı tanımıyor öyle bir bakıyorkı adını ilk defa duyuyor gibi 🙂🙂🙂
ben bütün soruları bildim aslan amcanın abbas ustaoğlu oludğunuda biliyordum 🙂🙂
diziyi hiç izlemeyen diğer dizi fanları bile bunlardan daha çok bilirdi bence bu soruları

adam süleyman çakırı tanımıyor öyle bir bakıyorkı adını ilk defa duyuyor gibi 🙂🙂🙂
ben bütün soruları bildim aslan amcanın abbas ustaoğlu oludğunuda biliyordum 🙂🙂
diziyi hiç izlemeyen diğer dizi fanları bile bunlardan daha çok bilirdi bence bu soruları
aynen valla ilginç :D çok çalışmaktan kafayı yediler galiba başka bi açıklaması yok :D

aynen valla ilginç :D çok çalışmaktan kafayı yediler galiba başka bi açıklaması yok :D
akifinde nekadar yeteneksiz olduğunu birkez daha gördük adamda oyunculuk diye birşey yok duygu canlandırması yap dedikleri zaman napıcağını şaşırdı mimik diye birşey yok geçmiş
canavar gibi bağırıyor hahah :F:F

BjlyrrrCAAAJnbo.jpg

Bjl9YTdCAAArTq0.jpg

vadiyle ilgili daha çok soru sorulması lazımdı neyse artık bunla idare edecez