Bomba infilak oldu ifadesini dizi için kullanmadım @Angelica![]()
Emin misin?![]()
Emre için dedim, ilk açtığım bomba haberime inanmayanlara bomba çok güçlü şekilde patladı demek istedim.Ne için kullandın peki valla bilmiyorum yayını izleyenler söyledi banada projem var açıklıcam yakında demiş benim hala umudum var![]()
Emre için dedim, ilk açtığım bomba haberime inanmayanlara bomba çok güçlü şekilde patladı demek istedim.![]()
Bu kanal ermeni soykırımı diye havlayan Hazar Ergüçlü'den rahatsız olmamış, İçerde'de başrol Çağatay Escobarın kokain gündemi rahatsız etmemiş ama zikir çeken Necati Şaşmaz rahatsız etmiş.Sebebi ise, Necati Şaşmaz ve 8 yaşındaki oğlu Ali Nadir'in geçtimiz günlerde ortaya çıkan zikir görüntüleri sonrası kanal yönetiminin rahatsız olduğu iddia edildi.
Bu kanal ermeni soykırımı diye havlayan Hazar Ergüçlü'den rahatsız olmamış, İçerde'de başrol Çağatay Escobarın kokain gündemi rahatsız etmemiş ama zikir çeken Necati Şaşmaz rahatsız etmiş.
![]()
Bu arada dizinin devam etmesine istemiyorum yeni bir konsept yeni bir isim yeni bir operasyon ile dönsünler daha iyi, Kurtlar Vadisi operasyonu çoktan bitmiştir ve başarılı olmuştur.
Yapılan haberi olduğu gibi yazdım. Necati Şaşmaz'ın yayını hakkında hiç bir bilgim yok, görmedim.@Emre Ozansoy Haber yalandır Emre Necati Şaşmaz instagramda bir bağış yayına katılmış projesinin olduğunu ve yakında duyuracağını söylemiş büyük ihtimal kurtlar vadisi dir yakında duyarız zaten![]()
Çocuklar Duymasında eskisi gibide izlenmedi Kanal D sezonunda hiç .Fox bölümleri güzeldiBitmiş gitmiş bir şey neden yeniden döndürmeye çalışırlar ki zaten zamanında bıktım ☺bu olay Tamer Karadağlı & Pınar Altuğ olayına benzedi onlar da diziden yollanmışlardı olay unutulunca geri alındı belki bir kaç yıl sonra yeniden bu dizi gündeme gelebilir😉
Yapılan haberi olduğu gibi yazdım. Necati Şaşmaz'ın yayını hakkında hiç bir bilgim yok, görmedim.
Benim yanımda senin eshamen bile okunmaz hoşt.![]()
Susun be çarpık çikinellalar. SdHe canım dabii dabii
------
İzleyenlerle konuştum ordan biliyorum emrem![]()
Susun be çarpık çikinellalar. Sd
Adındır.Susun be çarpık çikinellalar. Sd