Kurtlar Vadisi Efsanesi 11 Yaşında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu,en başarılı, en çok izlenen tartışılan ve en çok hayranı olan efsane dizisi Kurtlar Vadisi tam 11 yaşında.

15 Ocak 2003 tarihinde ''bu bir mafya dizisidir'' sloganıyla yayın hayatına başlayan ve kısa sürede çok büyük başarılara imza atıp efsane haline gelen fenomen dizi 11 yıldır o kadar çok şey başardı ki adeta ulaşılmaz bir noktaya geldi.

15 Ocak 2003 ÇARŞAMBA - 15 Ocak 2014 ÇARŞAMBA

İyiki doğdun efsane :)

6c0d759c6d0a47298f4b4cffe3ebe19d.jpg

@f.reytingci @Leo.Runle @sürgünüm @nberkayozer @Master.1000 @batuhankaralar @gundix123 @GreatOttoman @china_shangai @34rcp44 @eskici @ABAY_06 @hızlı gonzales @Yasin93 @yatutarsa @legolas9900 @Onur_35 @mrt-06 @AlemTo @Billy Kane @XanTier @WesTxCoasT @Yakamoz-Asi @Arslan Bey @Μαнoni @darksaal @FERNANDES 23 @vadikızı @Fb_King @Çiğdem- @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @SamanyoluTV @Hafız @papuleoo @SuskunFelon

ayyy ilk okul 5.sınıftaydım sonra sırarıyla orta okulu liseyi üni'yi bile bitirdim ve hala vadinin yeni bölümünü izliyorum bu harika bir şey vadiyle büyüdük resmen belki gün gelir çocuğumuz olur hala vadi devam eder ayyy :love1::love1:

ayyy ilk okul 5.sınıftaydım sonra sırarıyla orta okulu liseyi üni'yi bile bitirdim ve hala vadinin yeni bölümünü izliyorum bu harika bir şey vadiyle büyüdük resmen belki gün gelir çocuğumuz olur hala vadi devam eder ayyy :love1::love1:
aynen öyle valla ilkokuldaydım vadi lisedeydim vadi ünideyim vadi sonuna kadar vadi :D

Güzel bir basari Türk TV tarihi adina. Tebrikler Kurtlar Vadisi :)

Tebrikler Kurtlar Vadisi'ne gerçekten büyük başarı daha nice 11 senelere :)

Gerçekten Türk Televizyon tarihine damga vurmayı başardı ve başarmaya da devam ediyor tebrik ederim. Nice 11 Yıllara InşAllah diyelim. :)

Tebrikler. :) Bu gidişle daha nice 11 yıllar görür gibi. :X

Tebrikler Türk TV larının gruru:)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kurtlar Vadisi Pusudan itibaren izlemeye başladım ben onceki bölümleri bilmiyorum. 11 yıl bir televizyon yayını için çok büyük bir gurur kaynağıdır. Dizide emeği geçenlere teşekkürler.

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato